Miért szeretem ennyire a vér ízét?
Figyelt kérdés
Kiskoromtól fogva amikor elvágtam az ujjamat mindig megettem/megittam a véremet! Ezt még most is csinálom! Na most már elkezdtem azon gondolkodni hogy mások vére milyen ízű lehet szerintetek ez nagy baj? vagy mindenki csinálja ezt? 18 éves vagyok!2013. febr. 8. 16:37
1/23 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz, mert ez nem normális...
2/23 anonim válasza:
Gond lehet a vas felszívásoddal, ezért vashiányod lehet, valóban orvoshoz kéne fordulni vele.
3/23 anonim válasza:
Ezt én is kérdezhetném. Én is ilyeneken gondolkodtam mostanság, hogy milyen ízű lehet mások vére???
5/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom én is erre a vashiányra gondoltam mert a vas ízét keresem a vérben is! De volt már olyan is hogy direkt megvágtam a kezem hogy tudjak inni! Ez még régebben volt mert olyan érzés amikor nem iszok hogy mindig gondolok rá hogy milyen finom mintha függő lennék!! okozhat eggyéltalán a vér íze függőséget? :O
2013. febr. 8. 17:08
6/23 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért nem tanították meg nektek, de NEM NYALOGATJUK más emberek vérét... rengeteg betegség származhat belőle. Szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy előbb menj el a háziorvosodhoz, csináljanak egy vérképet, és ha még utána is ezt érzed, akkor pszichológus...
7/23 A kérdező kommentje:
Nem!!
2013. febr. 8. 17:09
8/23 A kérdező kommentje:
Okéé megfogadom a tanácsod! Hétfőn megyek is a háziorvoshoz!!
2013. febr. 8. 17:10
9/23 anonim válasza:
Még sosem voltál disznóvágáson?
Szerintem ilyenen próbáld ki, alig van íze, szinte semmi.
10/23 A kérdező kommentje:
Mármint a disznó vérének?
2013. febr. 8. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!