Mi a véleményetek a kristálykoponyákról?
Sajnos létezik 1-2 hamisítvány, de van pár ami valódi.
Míg a Mitchell-Hedges elnevezésű kristálykoponyának a megtalálásának valós körülményei még most is rejtély, ettől függetlenül a koponya valódi és még most sem tudjuk elkészíteni csak több éves munkával, modern elektronikus eszközökkel. Azonban az állkapcsot lehetetlen lett volna kivágni anélkül, hogy darabokra ne törjön.
Az 1960-as években a Hewlett Packard elektronikai és informatikai cég, amely a kristályokat széles körben alkalmazza, vizsgálat alá vetette laboratóriumi körülményeknek. Ezek tények, megtörténtek.
Tény: nem a mi korunkban készült, valódi tiszta kvarc,alapanyaga teljesen természetes, egy tömb kristályból készült a lecsatolható állkapoccsal együtt... Az elektromikroszkóp nem talált bizonyítékot arra, hogy modern eszközökkel munkálták volna meg, tehát min.300év szűntelen csiszolásra lett volna szükség arra, hogy elkészítsék anélkül hogy eltörik,bereped stb.
Kitűnő optikai tulajdonságokkal bír, úgy irányítja a fényt, hogy az a szemüregen át távozott.
Megtudta állítani a villamos energiát
" Pénz nagy úr, kristálykoponyákat azért hamisították hogy pénzt csináljanak belőle, pont mert sok ilyen hiszékeny ember van mint te kérdező."
Ja és úgylátom kapásból az első mondatomat nem olvastad el.
"Mitchell-Hedges"
Te most arról a koponyáról beszélsz, amit dokumentumokkal bizonyíthatóan egy Sotheby's árverésen vettek a "felfedezői"?
Már bocs, de itt egyesek engem próbáltak kioktatni.
Az egyik benyögi, hogy eldugták és azóta sem mutogatják. Holott semmi ilyesmi nem történt, még 2 éves videót is belinkeltem róla, hogy ott van, valamint számos múzeum is kiállította szinte minden évben.
A másik azt mondja, hogy nincs hivatalos adat a vizsgálatokról, áá dehogy, csak hivatalos fényképek a vizsgálatról, na meg persze ha nem lenne igaz az egész vizsgálat, hogy egy multimilliomos vállalat letesztelte, majd csak úgy hagyja hogy ilyen "ökörségeket" terjesszenek róla írók per nélkül,de még egy sajtótájékoztató sincs,hogy "mi ilyen tesztet nem csináltunk és punktum".
Az a baj hogy még ti szkeptikusok sem értetek egyet, mert az egyik azt mondja hogy volt vizsgálat de hamis a lelet, a másik azt mondja hogy nem is volt ilyen vizsgálat valójában csak írók találták ki akik egymásra támaszkodnak, a harmadik már azt mondja hogy volt vizsgálat és a lelet hamis, DE azt terjesztették hogy a lelet nem modern kori hanem régi.
A három közül válasszatok már légyszives, köszönöm
Szerintem adathordozók, amiről csak kevesek tudják az információt kinyerni.
Lehet én értettem félre egyszer a Natgeo-nak a műsorát, de fogtak egy ilyen hamisítványt és elkezdték vizsgálni hogy van e benne holografikus lenyomat, és nem találtak semmi látványosat.
Na most kérdem én, egy ember alkotta hamisítványtól mit vártak?
Ez milyen tudományos hozzáállás?
Mint egyszerű ember én is látom hogy ez abszurd, nem hogy tudományos.
Lehet a lényeget nem másolták át.
Nem mindegy hogy lefényképezek valakit vagy csak le skiccelem.
Arról nem is beszélve hogy miért pont a mai primitív holografikus lenyomat lenne benne?
Mint ha a dvd lemezt raknák rá az írásvetítőre, és csodálkoznak hogy nem megy a film.
Szerintem ez a koponya ha igaz, messze meghaladja a jelenlegi átlag emberi fejlettségi szintet, ezért nem tudnak mit kezdeni, de ebbe a szkeptikus úgy is belefog kötni, tehát olyan fölösleges erről vitatkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!