Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Látott már más is ilyet? Ez...

Látott már más is ilyet? Ez mi volt?

Figyelt kérdés
Tisztán emlékszem rá, 4 évesen láttam egy lebegő fehér gömb szerűséget, ami körül kisebb gömböcskék voltak, szintén fehérek. A nagyobb gömb, ami körül a kicsik voltak, kb. egy pöttyös labda méretű volt. Nem bántott, csak ott lebegett...ha akartam volna, meg tudtam volna érinteni. Mi lehetett ez? A kérdés nem kitalált mese, tényleg láttam, gondoltam rá, hogy gömbvillám, de valószínűtlennek tartom, bent volt a lakásban.
2013. febr. 5. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
A gömbvillámok gyakran jelennek meg a lakás belsejében, a szemtanúk szerint van, amelyik szétéget mindent, de van, amelyik ártalmatlan. Könnyen lehet, hogy gömbvillámot láttá, de sajnos korrekt magyarázat nincs a jelenségre.
2013. febr. 5. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehetett gömbvillám. Számtalanszor jelent már meg a lakásban is. Volt hogy nyitott ablakon bejött, körbesuhant a szobában és kiment az ablakon vissza vagy nekipörkölődött a falnak.

Más nem jut eszembe gömbvillámon kívül.

2013. febr. 5. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is láttam már ilyen fehér gömböt, de kis gömböket nem láttam körülötte. Az egyik nyáron nyitva volt az ablak (felhô sehol, nagyon meleg volt és sütött a nap) bejött az ablakon átlebegett a szobán és egyszerûen eltünt (egy falnál ahol nem volt sem ablak sem ajtó). Hogy mi lehetett? Azóta sem jöttem rá!
2013. febr. 6. 07:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetett gömbvillám, az zárt térben is feltűnhet.Ezen kívül lehetett energia gömb is, többen is képesek ezeket is meglátni, vagy esetleg valamilyen entitás.Egyesek szerint a lélek gömb formában is megjelenhet.
2013. febr. 6. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy gömbvillám, vagy egy gyerekkori álom, amire te emlékként emlékszel, nem pedig álomként.
2013. febr. 7. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetséges,hogy Gömbvillám volt,bár én nem láttam még ilyet,de hiszek bennük,mert olvastam történeteket.

Valaki elvileg bele is halt.

Annyit tudok róluk,hogy vihar után szoktak jönni,és vagy megráznak,és bele halsz,vagy pedig csak úgy felrobbannak....

De hogyha többet meg szeretnél tudni ezekről a lényekről,akkor nézz utána Wikipédián,ott írnak róluk sok mindent.:)

2014. febr. 16. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!