Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek az asztralut...

Mi a velemenyetek az asztralutazasrol, halalkozeli elmenyrol?

Figyelt kérdés

Sok helyen lehet olvasni olyat pl., hogy egy ember sulyos balesetet szenvedett. Megallt a szive, stb. Miutan felebredt pontosan eltudott mondani mindent a rajta elvegzett orvosi beavatkozasrol. Olyat is olvastam, hogy valaki elkezdett utazgatni es megtalalt egy cipot, amirol senki sem tudta, hogy holvan stb. :D Voltak aki fel is jegyeztek ilyen eseteket. Mennyire hitelesek? Tudom, hogy a halalkozeli elmenyekre, meg arra, hogy ilyenkor ugy tunik mintha latnank magunkat fentrol.

Olyan esetek is vannak allitolag, amikor "fenti nezetbol" pontosan lattak kesobb leellenorzott reszleteket. Mi a velemenyetek roluk? Alore is kosz a normalis valaszokat!

Egy inkabb szkeptikus

2013. jan. 23. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szkeptikus akinek nem volt még ilyen élménye.Nekem viszont volt.Nagyobb dózis altatót vettem be és majdnem meghaltam.Ekkor kiszálltam a testemböl és felülröl láttam magam és a testem körül szorgoskodó mentöket.Volt két arrajáró is akiknek a külsejét pontosan leirtam a barátomnak aki szintén ott tartózkodott.Azt mondta ilyen nincs hogy ezt én ilyen pontosan tudom.Minden szót hallottam amit a mentösök beszéltek pedig nem voltam eszméletnél.Nem akartam visszatérni a testembe,abban a dimenzióban ahol voltam nincs már meg az a személyiség aki elötte volt az illetö,nincs család nincs semmi ami hiányozna csak egy nagy könnyüség és nem tetszett mikor visszatértem.Persze az igazi halálból senki se jön vissza igy nem lehet tudni az állapot amit átéltem csak egy köztes,halál elötti dolog vagy véglegesen is oda távozik a bennünk lakozó energia.
2013. jan. 23. 22:12
 2/10 Fugnoj válasza:
63%
Én kedvelem az asztrál síkokat, bár csak keveset ismerek belőllük, igazából nagyon érdekes és sokat megtudhatsz a dolgokról, tanulhatsz és okkulhatsz belőllük viszont ronthatsz is, de hibáiból tanul az ember. Sok érdekes lénnyel megismerkedtem kik az asztrál síkban léteznek. Ott nincs tér és idő, bolyonghatsz tudatos céllal.Már ha kicsit is tapasztaltabb vagy megtudhatod más embereknek a befolyásoltságait és képviseleteit. Én mondjuk ezt nem tudom megllapítani hogy hitelesek-e de visszont azt még elmondhatom hogy külömböző aasztrál síkok kapcsolatban vannak a fizikaí síkkal is.
2013. jan. 23. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Elvileg a felszabaduló hormonok okozzák ezt az állapotot, ami szerintem kiélesedett érzékelést okoz átmenetileg.

Ez eufórikus állapot, mint amikor valaki drogok hatása alatt áll.

Csak hogy egy egyszerűbb példát mondjak, amikor valaki részeg, sokkal érzékenyebb a hallása, a normál beszédet is kiabálásnak fogja fel.

2013. jan. 24. 01:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor azt is magyarázza meg ,hogy irhattam le valakinek pontosan milyen szinü ruhája volt meg hogy nézett ki,amikor ott feküdtem csukott szemmel félholtan.Biztos ez is az eufóriának volt köszönhetö nem??!! Találgatni én is tudok minden tekintetben de ne magyarázzunk be dolgokat amit nem éltünk meg.
2013. jan. 24. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Amennyiben ez igaz, ez egy még megmagyarázhatatlan dolog.

Hangról is fel lehet ismerni embereket, de tegyük fel, ez másféle érzékelés.

Nem tartom kizártnak, de ténynek sem.

2013. jan. 24. 12:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem csak az letezik amit a tv-ben latsz
2013. jan. 24. 15:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy pl. Raymond Avery Moody vegzett ilyen kutatasokat?

A kerdesem a temaban jartasabbaknak az, hogy ezek csak anekdotikus vagy valamikeppen igazolt allitasok?

Roviden a testen kivuli elmenyek valodisagara az anekdotikuson kivul milyen bizonyitekok vannak meg, ha egyaltalan leteznek ilyenek?

2013. jan. 24. 22:43
 8/10 anonim ***** válasza:
1: ezt hívják hallucinációnak.
2013. jan. 25. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha neked nem elég az amit leirtam fenntebb akkor kutakodj tovább de bizonyitékot csak akkor fogsz találni ha átéled.Ajánlok ezügyben altatótuladagolást pl.csak legyen valaki aki idöben megtalál.
2013. jan. 25. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért nem buzdítsd már arra, hogy adagolja túl magát :D
2013. jan. 26. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!