Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem tudom mi lehet ez?

Nem tudom mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Hat éve hangokat hallok, egész nap mikor ébren vagyok, egy fiúét és egy lányét, látni sose láttam őket, csak érzések voltak néha, fogalmam nincs, mi lehet ez, szellemek nem lehetnek, mert hat év alatt semmi sem derült ki róluk még a nevük sem. Kérlek, ne írjon az, aki hülyének néz, vagy az, aki azt írj, menj el pszichológushoz, csak az írjon, aki élt már meg hasonló dolgokat. Így névtelenül is nehéz volt ez megírnom.
2013. jan. 19. 02:34
 1/5 anonim ***** válasza:
pszichologus ezen nem tud segiteni. A pszichiater a te embered.
2013. jan. 19. 04:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az amikor ebren is erzekeled az asztralsikot valami miatt. Nem kezdtel el valami tudatmodositot fogyasztani hat evvel ezellott? :)

Amugy sokan hallanak hangokat. Gyogymod nincs ra, de lehet enyhiteni a tuneteket - viszont ehhez el kene menni pszichologushoz [link]

Az is segithet, ha masok tapasztalatait meghallgatod (sajnos angol).

http://www.youtube.com/watch?v=ZHpKvmTJOhA

http://www.youtube.com/watch?v=xnxVZXUbRXc

No meg csodakra kepes az emberi akarat. Nem tudom, hogy mukodne-e, de probald ki: ha meghallod oket -> Kuss!!

:) Ha a hang a fejedben van, akkor az akaratod megfeszitesevel el tudod hallgattatni sajat magadat - hiszen ez beloled jon. Ha meg holmi testetlen lenyek randaliroznak a szobadban - szerintem az ember erosebb.

2013. jan. 19. 04:19
 3/5 anonim válasza:
Ez ijesztő én úgy vagyok hogy mintha nem lennék egyedül és lseketépé
2013. jan. 19. 13:36
 4/5 anonim válasza:
Én vagyok a hármas véletlenül entert nyomtam nah azt Akartam mondani hogy lépéseket hallok de rajtam kívül senki sincs a lakásba.
2013. jan. 19. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, foglalkozol olyan módszerekkel, amelyek az érzékelés fejlesztésére szolgálnak? Pl. agykontrollnál az intuíció fejlesztése, vagy az ún. programozás, amivel a jobb látást-hallást- érzékelést tudod érzékenyebbé tenni. Ez lehet az egyik ok.

Miket mond ez a fiú és lány hang? Van valami értelmük, vagy csak locsogás? Ez azért lehet fontos, mert mindenkinek van egy belső monológja, ami reggeltől estig szól. Erről Eckhart Tolle nagyon részletesen és sokszor beszél.

Szerintem nem kell feltétlen pszichomókusokhoz menni, bár ha valami olyasmit mondanak Neked, ami bármi módon ellenedre tör, pl. tegyél kárt valahogy magadban, érdemes lenne valakit felkeresni (természetgyógyász, lélekgyógyász,...)

Egyébként az agykontrollban kifejezetten van olyan technika, amikor ún. segítőkkel tudsz kapcsolatot teremteni, de ez külön ellazulás, meditáció útján, nem pedig spontán - bár aki hosszú ideje gyakorol, már lazítás nélkül is tudja ezt.

2013. jan. 20. 12:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!