Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Rendjén való dolog imádkoznom...

Rendjén való dolog imádkoznom zh és vizsgák előtt azért, hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég fura ez a dolog amit most írni akarok.

Szóval fizikusi szakon vagyok és nem nagyon szokott menni a vizsga,zh stb...

De észre vettem, hogyha imádkozom azért, hogy sikerüljenek akkor valóban sikerülnek. Jó tételeket húzok ki és nem kérdeznek túl nehezeket a tanárok. Néha még 3-mast is szerzek.

A kérdésem az lenne, hogy ez rendéjvaló dolog a többi hallgató társammal szemben?

Illetve, ez nem csalás valahol? Nem inkább a saját képességeimre kéne támaszkodnom? Minden választ köszönök.

Ateisták is írhatnak, csak ne próbáljanak meggyőzni, hogy nincs Isten.

2013. jan. 18. 16:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20# Nah végre egy kielégítő válasz!

Igazad van! Nem csak akkor kell keresni Istent amikor gondban vagyok, hanem csak úgy.

Megnyugtató amit írtál, mert -e szerint amiket elérek jó vizsga eredmények azokra is büszke lehetek.

Köszönöm!

Sajnos tényleg nem minid tanulok eleget, mert lusta vagyok és annyira nem érdekel úgy a fizika. Illetve érdekel, de nagy távlatokban. Mind 1. Elkezdtem most már végig kell csinálni.

Az egyik tanárom már mondták is, hogy én tipikusan az az ember vagyok akinek a fizika zsigerből ha venné a fáradtságot és megtanulná a nehezebb dolgokat. :(

Pál leveleit pedig a vizsgáim után első dolgom lesz elolvasni.

Isten áldjon! :)

2013. jan. 19. 11:02
 22/24 anonim ***** válasza:
Örülök a válaszodnak. Megértelek, én sem szerettem minden tárgyat a főiskolán, és a gyerekem egyenesen irtózott a pszichológiától (szociálpedagógiai főiskolát végzett), de mégis megerőltettem magam, mert muszáj volt (két pici gyermek mellett diplomáztam kiváló eredménnyel, nem volt könnyű, és akkor már nem ismertem Istent). Amikor Isten látja, hogy Te akaratod ellenére, vagyis nem szivesen, de mégis megteszed a magad részét, még jobban meg fog áldani. Örülök, hogy kedvet csináltam a páli levelekhez, az evangéliumokból pedig megismerheted Jézus Krisztust. Áldott olvasást kivánok Neked, és Terád is Isten áldását. Ne feledd: Jézus Krisztus meghalt Érted, nem is akármilyen halállal, mert NAGYON SZERET!!
2013. jan. 20. 12:00
 23/24 A kérdező kommentje:
:)
2013. jan. 21. 20:07
 24/24 anonim válasza:

Szia!

Nem, nem csalás.A hited a te dolgod, és ha te hiszel abban hogy az ima segít, akár csak annyit hogy lelki nyugalmat ad, akkor jó. Imából még rossz dolog nem származott. Egyébként Jézus is úgy mondta, hogy amit hittel kértek és amiért imádkoztok megkapjátok. Miért lenne csalás?

Én is szoktam vizsgák előtt imádkozni. :)

2014. jún. 24. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!