Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van ez és mit tegyek?...

Miért van ez és mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Régebben volt pàrszor hogy éjszaka arra keltem hogy nemtudok megmozdulni,megszòlalni..azt mondjàk ez azért van mert olyankor boszorkàny fekszik az emberen..ma este viszont nagyon durva volt.nemtudtam ugyanugy megmozdulni mint régen de ugy elkezdett verni a szivem,a pulzusom az egekben volt.semmit nemtudtam csinàlni.aztàn sikerült kinyitni a szememet,megmozdulni.nagyon féltem, és iszonyatosan fàj a fejem és a mellkasom.ugy hallottam hogy az ilyenbe bele is lehet halni.igaz ez?és miêrt van ez?mit tehetek ellene??
2013. jan. 7. 01:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen. Keress rá, hogy "alvásparalízis". Nincs benne semmi ezoterikus.
2013. jan. 7. 02:50
 2/3 anonim válasza:

Igen, ez alvás paralízis. Mikor elalszol a tested kikapcsol, hogy ne vergődj az ágyban álmodás közben, csak nem mindig kapcsol vissza. Alvás paralízis közben van hallható, látható és érezhető hallucináció, ezért a pulzus és a szívverés. Ilyenkor lehetőleg ne nyisd ki a szemed mert furcsa, általában félelmetes dolgokat fogsz látni.

Azt teheted, hogy visszaalszol, vagy ha ki akarsz belőle kerülni, kezdj el gyorsabban lélegezni vagy az arcizmadiat mozgasd és az agyad veszi majd az adást és felkelti a testet.

2013. jan. 7. 03:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Sokan mondják, hogy ez idegenek támadása vagy szellemek támadása. Az orvosi magyarázat is jó.

Ha Te akarsz tenni ellene, akkor mondd hangosan: Nem adtam engedélyt, hogy itt legyetek! Menjetek el!

Ha nem tudsz szólni, akkor csak gondold.

Elmennek.

2013. jan. 7. 03:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!