Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha valaki meghal,...

Szerintetek, ha valaki meghal, a halála előtti pillanatokban tisztában van azzal, hogy meg fog halni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok pl. aki infarktust kapott, vagy agyvérzést és még az orvosok, mentősök küzdenek az életéért.
2013. jan. 3. 05:06
1 2
 11/14 The Vault Dweller ***** válasza:
100%

"Az esetek zömében a illető tudja, hogy meg fog halni, hiszen tudat alatt bele is kellett egyeznie."

Ez marhaság. A halál is csak egy vegyi/fizikai/biológiai folyamat, mint az atommaghasadás, és bizony nem érdekel senkit, hogy beleegyezel-e, megtörténik.

Kérdező, persze hogy tisztában lehet valaki azzal, hogy meghal, hiszen gondolkodó lények vagyunk, és bizonyos jelekből tudunk következtetni bizonyos eseményekre. Ha valaki sérülés, vagy a roham közepette tudatánál marad, és képes felmérni az esélyeit, rájöhet, hogy éppen haldoklik.

Mint ahogy hasra esel, ha elég gyorsan forog az agyad, akkor már esés közben is tudod, hogy ez fájni fog.

2013. jan. 3. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Az agyfunkciók elég kaotikusan működnek ilyenkor, semmi sem garantált. Az agy érzékeli a haldoklást, ezért mindenféle anyagok szabadulnak fel benne (ezzel magyarázzák egyébként a halálközeli élményeket is).

A halál módja pedig néha eleve kizárhatja azt, hogy az áldozat tudatában legyen vele, hogy mi történik vele.

2013. jan. 3. 19:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Bizony én is!így gondolom az illető előre tudja hogy!meg fog halni.!nekem is meghalt a nagy apám két hétig volt kómában miután anyámék be mentek hozzá!nagy apám meg is halt.Ő is meg érezte a saját halálát szóval tudom miről beszélek!
2013. jan. 3. 19:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, apám mégcsak nem is sejtette, bár azt igen hogy nem fog sokáig élni, de nagyon hirtelen ment el.

De a nagyim, aki már nagyon öreg volt és megbetegedett, az utolsó napon megbékélt és teljesen lehiggadt, addig utálta az életet, meg akart halni (apám távozása miatt is). Ez évekig ment így, nem csak a korházban infuzion.

Amikor a nagymamámtól elmentünk, furcsa sejtésem volt, bátyámnak is mondtam akkor hogy maximum pár napja van hátra, másnap el is távozott.

Egyébként anyám is betegen halt meg (tüdögyulladásban több évi ágyhozkötöttség után), de ő otthon, és 1 órával elötte teljesen kiborult, nagyon rosszul lett, izzadt és ideges volt és nekünk is nagyon megeröltető volt, de ekkor már beleegyezett még a mentők kihívásába is, amit eddig nem. Hamar kiértek, de ő már nem volt életben, nem is tudom max 20 perc telhetett el.

2013. jan. 17. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!