Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha valaki meghal,...

Szerintetek, ha valaki meghal, a halála előtti pillanatokban tisztában van azzal, hogy meg fog halni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok pl. aki infarktust kapott, vagy agyvérzést és még az orvosok, mentősök küzdenek az életéért.
2013. jan. 3. 05:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem maximum érzik, ha már olyan rosszul vannak, érezhetik, hogy közeleg a vég.
2013. jan. 3. 06:59
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbbször eszméletlen hogy tudna, éerezne bármit.Téves az elképzelésed!
2013. jan. 3. 07:20
 3/14 anonim ***** válasza:
sok esetben tudja (tapasztalatom)
2013. jan. 3. 08:59
 4/14 A kérdező kommentje:

Én 6 éves voltam, amikor a nagymamám meghalt.

Ki kellett menni neki wc-re -akkor az még az udvaron volt- és azt mondogatta, "jaj istenem meghalok".

Tudta, érezhette vagy "csak" fájdalmai voltak.

De most aki a mentősök, orvosok kezei között hal meg, az tudja, hogy itt a vég?

2013. jan. 3. 10:16
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
Az esetek zömében a illető tudja, hogy meg fog halni, hiszen tudat alatt bele is kellett egyeznie. És tudják érzékelik mi zajlik körülöttük. A gond akkor van, amikor hirtelen hal meg valaki pl. balesetben, nekik sokszor elég sok időre van szükségük, míg tudomásul veszik mi zajlik, de általában ekkor is vannak erre utaló jelek. Látják pl. az orvosokat, és sokszor felismerik magukat is, de nem hiszik el, mert akkor és ott nem fáj semmi, fájdalmat újra akkor éreznek mikor visszakerülnek a testükbe.
2013. jan. 3. 10:27
 6/14 anonim ***** válasza:
23%
szerintem az illető előre meg.!érzi a halálát,ez belénk van!kódolva Mint a túlélési ösztön
2013. jan. 3. 11:07
 7/14 bumbi02 válasza:
Aki álmában agyvérzést kap, az honnan tudná hogy meg fog halni? Akit hirtelen elüt egy autó, honnan tudná hogy meg fog halni?
2013. jan. 3. 12:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a halál beállta után pár másodpercig még rendesen működik az agy.
2013. jan. 3. 12:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát attól függ mit tekintesz halál beálltának. Ha fejbe lőnek, akkor biztos nem érzel túl sokat, mivel az agyban nincs ideg, meg rohadt gyorsan leáll, mivel szétroncsolódik.

De mondjuk ha a szíved áll le, akkor egy rövid ideig valószínűleg forognak még a fogaskerekek, de érzed, hogy valami gáz van, hogy nem jön a vér és tulajdonképpen eszméletlen leszel, aztán pedig fél(?) perc után elhalnak az agysejtek.

2013. jan. 3. 12:39
 10/14 anonim ***** válasza:

"Az esetek zömében a illető tudja, hogy meg fog halni, hiszen tudat alatt bele is kellett egyeznie. És tudják érzékelik mi zajlik körülöttük. A gond akkor van, amikor hirtelen hal meg valaki pl. balesetben, nekik sokszor elég sok időre van szükségük, míg tudomásul veszik mi zajlik, de általában ekkor is vannak erre utaló jelek. Látják pl. az orvosokat, és sokszor felismerik magukat is, de nem hiszik el, mert akkor és ott nem fáj semmi, fájdalmat újra akkor éreznek mikor visszakerülnek a testükbe."

Ne terjessz ilyen meséket! December 21.-e óta senki nem hisz már végképp ezekben a hülyeségekben!

2013. jan. 3. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!