Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a nagyapám...

Lehetséges, hogy a nagyapám volt? Hisztek a szellemjárásban?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy furcsa hangot hallottam a szekrényemben, de nem vettem komolyan gondoltam biztos csak valamelyik ruhám esett le. Éjszaka a nagyapámról álmodtam aki nem rég halt meg. Arra ébredtem, hogy kiabálom azt, hogy " Papa te vagy az, papa te vagy az ?" Aztán nem tudtam vissza aludni, mert nagyon hiányzik és folyton rágondoltam és olyan különös érzésem volt, rázott a hideg. Reggeli közben beszélgetünk egyszer csak azt mondja a mamám (aki tegnap szintén nálunk volt), hogy este olyan furcsán érezte magát, mintha valaki figyelte volna. Szerintetek ??
2013. jan. 2. 12:16
 1/8 A kérdező kommentje:
* És reggel megnéztem a szekrényem és a legnagyobb renben vannak a ruháim.
2013. jan. 2. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem halucinàlsz!

Ilyenkor ez normàlis,

2013. jan. 2. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:

tegnap is beparáztam kicsit, hogy mászkál valaki a lakásban, aztán rájöttünk, kilőtt az egyik pezsgős dugó

szerintem bármi lehetett, nyugodj meg, és emlékezz sokat a nagypapádra!

2013. jan. 2. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
*tegnap én is
2013. jan. 2. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Meghalt a papám pár éve, kötődtem hozzá és hiányzott.Egy nyári este ami történt soha nem felejtem el!

Július környékén amikor este is 20-25 fok volt a házban kitakarózva aludtam a szobámban.Telihold volt.Egyszer arra ébredtem h kiver a hideg, mondom betakarózok, ki sem nyitom a szemem,magamra húztam a takarót.DE fáztam.Kinyitom a szemem és akkor kaptam majdnem infarktust!!

Ott állt a szobám végében abban a fehér hálóingben amiben meghalt a korházban sosem felejtem azt sem mikor halva láttam és amikor a szobámban volt!!

Azt hittem álom és felakartam ébredni de nem tudtam .Az én szobámból lehetett az övébe átmenni ott csak félig volt a redőny lehúzva odaállt az ablakba pont úgy mikor ott lakott még és intett h menjek oda.ekkor elindultam felé de a hidegben amit éreztem, folyt rólam a víz.Mikor a szobában voltam egy mondatot hallottam amitől egy hatalmas síkitás verte fel a házat.

azt mondta h gyere velem elviszlek magammal jobb helyen leszel ott ahol én vagyok!!

berohant anyu és ott talált a földön, neki is az volt az első h megremegett a hidegtől a nyári meleg éjszaka alatt.

elmeséltem neki mindent mondta h ő is többször látta de csak mindig egy pillanatra főleg este és mindig a szobája felé ment akkor.

rengeteg különös dolog történt már nálunk amire nem lehet normális magyarázatot adni.

2013. jan. 2. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, nincsenek szellemek, azért érzitek, mert nem rég ment el, és hiányzik nektek.
2013. jan. 2. 15:48
 7/8 anonim válasza:

Én az éjszaka pont a nagymamámmal álmodtam aki a nyáron halt meg.

Egy könyvben olvastam hogy haláluk után a lelkek visszatérnek a házukba és olyankor sokszor a halott személyes dolgai megmozdulnak.

Ezt nem tényként akarom mondani mert csak félig hiszek az ilyeneknek.

2013. jan. 5. 09:45
 8/8 anonim válasza:
könnyen meglehet, h a nagyapád volt, én is éreztem, már ugy, hogy nem vagyok egyedül éjszaka.
2013. márc. 13. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!