Látogatják a bolygónkat?
Szerintetek látogatják Idegen lények a földünket?
Készül róla videóanyag ami nem kamu?
Nekem is az a furcsa, hogy mindegyiknek ember-alakja van. Egyik sem hasonlít a hangyára, vagy a méhecskére, esetleg más emlősre, csak két keze, két lába, két szeme van, akárhonnan is, és akármikor is jönnek ide.
Nem furcsa?
A mi általunk ismert állatokra, rovarokra hasonlítás is csak emberi találmány lenne. Honnan tudod, hogy egy idegen élhető bolygón egy nagyon kicsit is úgy nézne ki bármi, mint itt? Ez se jobb elmélet, mint az emberre hasonlító idegenek.
Amúgy meg bőven vannak állatra hasonlítók is.
Ha képesek arra hogy x galaxis távolságból idejöjjenek akkor nyilván vannak annyira intelligensek és fejlettek hogy ezt titokban teszik. Főleg ha céljuk is van a látogatásaikkal. A legtöbb UFO észlelés olyan emberektől származik akiket már magával rántott ez a földönkívülis dolog. Annyira különlegesek szeretnének lenni, hogy bármibe belemagyarázzák hogy UFO, csak hogy végre ők is láthassanak egyet.
A másik meg hogy szerintem teljesen logikátlan hogy több száz idegen faj is kíváncsi az önző, mindent leromboló, idióta emberiségre akik a saját élőhelyüket teszik tönkre és szórakozásból ölik egymást. Egyszerűen nem értem hogy miért érdekelnénk mi bármilyen fejlettebb civilizációt. Maximum szórakozni járhatnak ide.
"A másik meg hogy szerintem teljesen logikátlan hogy több száz idegen faj is kíváncsi az önző, mindent leromboló, idióta emberiségre akik a saját élőhelyüket teszik tönkre és szórakozásból ölik egymást. Egyszerűen nem értem hogy miért érdekelnénk mi bármilyen fejlettebb civilizációt. Maximum szórakozni járhatnak ide."
Ebben igazad van.
Találtam két videót, ami elég érdekes beszámolót nyújt:
http://www.youtube.com/watch?v=r_9L_NXYyVA&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=D2NUXUzqpbk&feature=youtu.be
Nem tudom, hogy ebből mi igaz, de valahogyan mégsem érzek kételyt a videó iránt.
A videó forrása: [link]
És szerintem, ha az emberiség valamely tagja leleplező vallomást is tenne az üggyel kapcsolatban amit a kormány valószínűleg eltitkolhat, a kormány valószínűleg hallgatna
és nem lépne, nem keltene gyanút a dologról. Ezért hisszük mi, emberek az olyanokat, akik beszámolót adnának az ilyen dolgokról hülyének, mert mi vagyunk azok, akik nem látnak, és ezért nem tart az emberiség sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!