Eckhart Tolle tanitásai alapján sikerült már valakinek kimászni a gödörből?
A most hatalma c.könyvet olvastad? Az sokat segíthet.Alapvetően nekem is a jelenben levés segített/segít sokat.a jelenben ráébredsz,hogy nincs szükséged az említett pótszerekre,mert kiteljesedsz,ellazult,és békés leszel.Nem kell a boldogsághoz pia,meg cigi.
És a paradox ebben az,hogy nem kell tenned érte semmit.Csak jelen lenni,és megérteni.
Az irány az jó, amerre haladsz. A feltevés rossz, hogy : "tudom,érzem,hogy több és jobb lehetek" . Minden a jelenben történek. Semmi sem fog a jövőben történni. Legyél tudatos a jelen pillanatra, a gondolataidra és a testedre. Legyél önfeledt. És ne higgy a gondolataidnak, mert az csak illuzió. A személyiséged, amit évek alatt "magadra" építettél. Te a csend vagy. A csendben lenni, kiteljesedést jelent. Istenivé válást. A tdatos vagy, rájössz nincs is út, nincs cél, és gödör sem amiből ki kéne másznod, semmi nincs, csak Te a jelen tudatában.
[link] Ezt is olvasgasd! Kötelező! ;)
Nekem sgített!
Békés Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!