Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti nem sajnáljátok, hogy a...

Ti nem sajnáljátok, hogy a világvége elmaradt?

Figyelt kérdés
Persze tudtam, hogy nem lesz, de azért tök vicces lett volna ha mindenki azt gondolja, hogy nincs, azt erre mégis lenne.

2012. dec. 21. 23:48
1 2
 11/15 anonim válasza:

Amit megjósoltak, az nem világvége, hanem világbéke, a rossz világnak vége, s egy új kor, egy új kezdet köszönt be a 2012-as évvel.

26/N

2012. dec. 22. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:
És ez is elmaradt, semmiféle új kor nem köszöntött be.
2012. dec. 22. 23:12
 13/15 anonim ***** válasza:
én nagyon sajnálom mert elköltöttem az összes pénzem gázmaszkra, benzinre, konzervre, ivóvízre (még fegyvereket is beszereztem egy zombi-apokalipszis esetére) és fél évet elpazaroltam egy bunker elkészítésére
2012. dec. 24. 01:58
 14/15 anonim ***** válasza:
óriásit bukott a fluor film. szóval nem, még van remény:)
2012. dec. 30. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Persze tudtam, hogy nem lesz, de azért tök vicces lett volna ha mindenki azt gondolja, hogy nincs, azt erre mégis lenne."

Tök vicces lett volna, hogy minden barátod, szeretted, rokonod, és te is meghalsz? Magyarázd már el mi a vicces abba, ha egyszer eljön a világvége... (ezt nem a kamudátumokra és jóslatokra értem).

2012. dec. 30. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!