Nem gáz? (világvége hívőknek)
Figyelt kérdés
Nos eddig semmi sem történt,és szerintem nem is fog..
De akik hittek benne most mért tesznek fel olyan kérdéseket pl. hogy 2060?=> http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..
2040?
2029?Az tény hogy akkor lehetséges becsapódás de szerintem nem fogja eltűntetni az embert a föld színétől,100 atombomba erejű enne ha becsapódna.
Szerintem 2040-et 2060-at most azok találták ki mentegetés képen,hogy új hívőket toborozzanak,meg a 2012 dec 21. szerintem csak az üzlet miatt lett kitalálva..
Bunker,"Világvége akció"
..
2012. dec. 21. 22:19
1/2 anonim válasza:
Természetesen csak üzlet volt,de nekünk szkeptikusoknak senik nem hitt. -.-
2/2 anonim válasza:
nem kell olyan sokat várni:-)) úgylátszik félni jó,készülni jó,és reménykedni az új világvégében, egymást hülyíteni jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!