Ti nem sajnáljátok, hogy a világvége elmaradt?
Ami késik nem múlik. Lehet,hogy a rendszer direkt így tervezte be,hogy figyelemelterelés legyen, most hogy látja a nép,ohgy egy kamuidőpontbna elmaradt, így lenyugszanak, és a későbbi konkrétat már nagyon félválról fogják venni. Jóformán le se fogják ezután szarni az efféle baljós híreket, amiknek vagy van valós alapjuk, vagy nincs, nem tudni, de ha van, és félválról veszik ,az csak jót fog jelenteni valakiknek. Ez a véleményem.
A napkitörések hatásait igazán 2013 ra /is/ mondták, tehát még azért nincs minden eldőlve, csak a maja naptárral kapóra jött azt is összefüggésbe hozni. Abból is, meg a világjárványból még lehet simán akármi. Atomháború már kevésbé valószínű, a többi globális blődség meg nyilvánvaló hogy kamu volt, azt egy másodpercig sem hittem el,hogy lusváltás, nibiru vagy mi meg üstökös jönne. Ilyenek nem lesznek mostanában az biztos. A többit meg majd meglátjuk!
utolsó
azt hittem,h minden hülye észbe kap,de olvasván,amit írtál,rájöttem,h mégse..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!