Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti nem sajnáljátok, hogy a...

Ti nem sajnáljátok, hogy a világvége elmaradt?

Figyelt kérdés
Persze tudtam, hogy nem lesz, de azért tök vicces lett volna ha mindenki azt gondolja, hogy nincs, azt erre mégis lenne.

2012. dec. 21. 23:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Persze hogy sajnálom.Most mihez kezdek az atombunkerrel meg az egy tonna babkonzervvel?
2012. dec. 21. 23:51
 2/15 anonim válasza:
38%
sajnálom hát:(
2012. dec. 21. 23:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem, ugyanis én elégedett vagyok az életemmel.
2012. dec. 22. 00:00
 4/15 anonim ***** válasza:
13%

Ami késik nem múlik. Lehet,hogy a rendszer direkt így tervezte be,hogy figyelemelterelés legyen, most hogy látja a nép,ohgy egy kamuidőpontbna elmaradt, így lenyugszanak, és a későbbi konkrétat már nagyon félválról fogják venni. Jóformán le se fogják ezután szarni az efféle baljós híreket, amiknek vagy van valós alapjuk, vagy nincs, nem tudni, de ha van, és félválról veszik ,az csak jót fog jelenteni valakiknek. Ez a véleményem.

A napkitörések hatásait igazán 2013 ra /is/ mondták, tehát még azért nincs minden eldőlve, csak a maja naptárral kapóra jött azt is összefüggésbe hozni. Abból is, meg a világjárványból még lehet simán akármi. Atomháború már kevésbé valószínű, a többi globális blődség meg nyilvánvaló hogy kamu volt, azt egy másodpercig sem hittem el,hogy lusváltás, nibiru vagy mi meg üstökös jönne. Ilyenek nem lesznek mostanában az biztos. A többit meg majd meglátjuk!

2012. dec. 22. 08:25
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
4-es. De már volt egy csomó kamuidőpont, pl. az ezredforduló is, de ennek ellenére most is simán benyelte egy csomó ember. Ha azt mondaná valaki, hogy 2014.4.14-én lesz a világvége, ugyanennyi hülye kezdene el atombunkert építeni...
2012. dec. 22. 08:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

utolsó

azt hittem,h minden hülye észbe kap,de olvasván,amit írtál,rájöttem,h mégse..

2012. dec. 22. 08:38
 7/15 A kérdező kommentje:
Szerintem 100% hogy kitalálnak egy újabb világvégét, és ugyanaz lesz: a sok hülye (bocs) beveszi, aki meg normális, az nem.
2012. dec. 22. 09:59
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Én nagyon. :( Most továbbra is folytatnom kell ezt az unalmas életet ebben a szörnyű világban.
2012. dec. 22. 11:01
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos már találtak ki következő időpontokat. 2029 - Apophis kisbolygó becsapódása a Földbe. 2050 - Newton ekkorra jósolta a világvégét.
2012. dec. 22. 13:02
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
mondjuk a 2029 -es az tényleg elég gázszagú, attól lehet rettegni bőven.
2012. dec. 22. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!