Volt világvége a szakértők és jósok szerint, és még most is zajlik, folyamatosan rezgünk át egy másik síkba, egy másik dimenzióba, amiután folyamatosan jön majd a pusztulás, vagy a felemelkedés. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ez a folyamat teljesen észrevehetetlenül zajlik. A pusztulás vagy felemelkedés attól függ függeni hogy képesek-e az emberek észrevenni a rossz dolgokat, és képesek lesznek -e befogadni av áltozást. Csak az elkövetkező hetekben, hónapokban lesz észrevehető a hatása. A mai nap csak egy folyamat kezdete.2012. dec. 21. 13:22
31/36 anonim válasza:
Valaminek a szele már nálam is érződik, iszonyúan kvartyog a hasam.
32/36 anonim válasza:
Rossz dolgok? 5-ös lett a dogám, találtam egy 200-at, megtaláltam az eltűnt fülhallgatóm, megismertem egy új brony-t és gyros volt az ebéd.
33/36 anonim válasza:
Itt egyedül a te agyad rezeg!
Vegyél be két venlafaxin, egy lamotrigin meg egy seduxen tablettát, és el fog múlni, pajti!
34/36 hunbaloo válasza:
Komolyan mondjátok, hogy ezeket a dolgokat el is hiszitek? Rezgünk át egy másik dimenzióba? Valóban ennyire sötét állat lenne a modern ember?
Jövő decemberben mit írsz majd, hogy rezgünk visszafelé? Vagy akkor újabb "világvége" lesz?
"attól fog függeni"...mindent elmond, hogy ilyeneket leír a maja jóslatok egyik nagykövete...beszarás ez az ország!!!
35/36 anonim válasza:
Folyamatos hullám rezgések vannak egyszer fenn egyszer lenn. Vannak jó és rossz napok ennyi.
36/36 anonim válasza:
Szerintem te már át rezegtél egy másik dimenzióba képzetbe, ezért vagy ilyen sötét b@rom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!