Volt világvége a szakértők és jósok szerint, és még most is zajlik, folyamatosan rezgünk át egy másik síkba, egy másik dimenzióba, amiután folyamatosan jön majd a pusztulás, vagy a felemelkedés. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ez a folyamat teljesen észrevehetetlenül zajlik. A pusztulás vagy felemelkedés attól függ függeni hogy képesek-e az emberek észrevenni a rossz dolgokat, és képesek lesznek -e befogadni av áltozást. Csak az elkövetkező hetekben, hónapokban lesz észrevehető a hatása. A mai nap csak egy folyamat kezdete.2012. dec. 21. 13:22
11/36 A kérdező kommentje:
76 százalékos. Aki nagyon ideges, az sem lesz képes átrezegni a másik síkba. Megértés és a másik iránti tiszteletre van szükség.
2012. dec. 21. 13:33
12/36 anonim válasza:
Szerinted lesz még bárki, aki ezt beveszi?
13/36 A kérdező kommentje:
Ha nem vagy nyitott, teljesen mindegy mi történik. Két sík közé fogsz szorulni, és emiatt teljesen le fogsz amortizálódni.
2012. dec. 21. 13:40
15/36 anonim válasza:
Ez se normális.... ha ilyenek rezegnek át a másik síkba, akkor én inkább maradok ezen az oldalon!
16/36 anonim válasza:
Nekem szarnom kell. Szerintetek van még időm, vagy már hagyjam a francba?
17/36 anonim válasza:
Szerintem a bölcsesség egyik megnyilvánulása az, ha ekkorát pofára-zakózom, akkor az a minimum, hogy utána befogom.
18/36 A kérdező kommentje:
A bölcsesség egyik jellemzője, hogy az emberek nyitottak. Akik magukba zárkóznak, azok nem látják tisztán a világ dolgait.
2012. dec. 21. 13:48
19/36 anonim válasza:
Mi van hogy ha tényleg igaz?
Jól is érezném magam,ha ez a mocsok undorító pénzorientált világ tényleg megszűnne végre.
Sokan úgy gondolták,hogy amint 21.-e lesz egyik percről a másikra történnek majd meg a dolgok. Nem. Ez egy hosszas folyamat. Akár évekbe is telhet. Én mindig ebben hittem. Nem abban,hogy rögtön 21.-én megtörténik a "világ vége".
De teljesen mindegy. Ha még sem lesz semmi az elkövetkezendő 4 évben, megy minden úgy ahogy van élem tovább a rabszolga életemet. =D Sokaknak tényleg megváltás lett volna, ha történik valami. (nem világ vége, hanem egy új korszak kezdete) De úgy látom erre még várni kell nagyon sokat. Viszont röhögnék ha pár napon belül még történne valami valóban.
20/36 anonim válasza:
Már nagyon elegem van ebből a sok ezotériás okoskodó sz@rságból. Sorban cáfolódnak meg a hibbant agyszüleményeitek, de ti csak folytatjátok tovább megállás nélkül. Tudod mi a nagy igazság?? Az, hogy lósz@rt sem tudunk semmiről! Nem tudjuk, hogy keletkezett a világ, nem tudjuk miért létezünk, vagy hogy egyáltalán mi a lét értelme (ha van egyáltalán), semmit sem tudunk biztosra. A z elméletek meg találgatások értelmetlenek. Éljük inkább az életünket amíg tehetjük és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!