2012 világvége december 21?
Figyelt kérdés
helló hiszen már valahol december 21. ... tehát akkor semmilyen világvége nem lesz .. az osztálytársammal fogadtunk hogy ha nem lesz világvége akkor nekem ad egy százast de mikorra írják ki a következő világvégét?2012. dec. 20. 19:05
2/8 A kérdező kommentje:
Tehát szombat..
2012. dec. 20. 19:08
3/8 anonim 

válasza:

Igen, többen mondták, hogy vannak, akik akkorra tették.
4/8 anonim 

válasza:

Igen, immár 10 éven belül ötödször is világvége!
5/8 anonim 

válasza:

"az osztálytársammal fogadtunk hogy ha nem lesz világvége akkor nekem ad egy százast"
Nem lesz belőle valami nagy üzleti szakember, ha csak olyan fogadásokat köt, amit ha megnyer, akkor sem kap pénzt. :):)
Bocs az off-ért, egyébként a maják tudtommal sem a japán sem az ausztrál helyiidőt nem ismerték, úgyhogy nyilván a világvégét sem aszerint tűzték ki... (már csak azért sem, mert egyáltalán nem tűztek ki világvégét :))
6/8 anonim 

válasza:

Most ha tényleg világvége lenne, csak nem gondolod hogy bármi is megvárná hogy a föld forogjon én egyesével pusztítana az időzónákban...
8/8 anonim válasza:
Nálunk vasárnap lesz, holnap-holnapután nem érek rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!