Világvégére is igaz ez?
Figyelt kérdés
Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja.....! Mit gondoltok?2012. dec. 14. 22:28
31/38 anonim válasza:
"Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja.....! Mit gondoltok?"
Azt, hogy a fújó szél nem más, mint egy rakás idióta, aki kitalálta aztán tejreszti ezt a marhaságot. A legtöbben még azelőtt elkezdik terjeszteni, mint hogy maguk utánanéznének. Mivel pedig te is felhoztad ezt a témát, és feltetted ezredszer is ezt a kérdést, sikeresen kvalifiáltad magad a ranglistájukon!
32/38 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy befognak szólni :D csak azt nem tudtam mikor :DD de nem baj sok értelmes választ is kaptam és az a lényeg :)
2012. dec. 15. 16:54
33/38 anonim válasza:
Amúgy aki itt ossza az észt,hogy de igen világ vége..meg sötétség meg stb.. azok mikor 21.én nem lesz semmi 22.ére úgy eltűnnek innen minta soha nem is lettek volna.. és váltig állítják majd ,hogy ők végig tudták..
34/38 jani54 válasza:
Én ma kaptam a lottózóban egy kártyanaptárt 2013 évre és eltettem lesz ami lesz világvége után újév!:))
35/38 anonim válasza:
33 -as kicsit sokat osztod itti nkább te az észt megalapozatlanul. Tudtommal senki nem jelentette ki tényként,hogy igen, pusztulunk. Van rá lehetőség, ugyanannyi mint hogy nem pusztulunk. De csuklóból ráadásul teljesen megalapozatlanul elutasítani ugyanolyan dilettantizmus mit totálisan hinni benne. Semmivel nincs több alapod rá hogy elutasítsd,hogy lessz e itt valami. Nem ,nem fognak eltünni, mert veled ellentétben nem trollok, a trollok szoktak elpárologni.
36/38 anonim válasza:
aki kicsit is elhiszi a világvége dumát,vagy kicsit is fél
az mind idióta barom
világvége van a ti szerencsétlen fejetekben
37/38 anonim válasza:
Volt már meteorbecsapódás jóslata, 2000 elején, akkor 2000re is mondtak, Notredamus jóslata, az se jött be, mindig volt valami, egyszerűen csak csinálni akartak belőle egy filmet. .:D
38/38 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem a világvégétől félek,hanem hogy a közeljövőben kitör a 3. Világháború. Sokkal több esélyt látok rá, mint egy nibirura. Ha a politikusok föld alatti lakosztályt csinálnak, főleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!