Világvégére is igaz ez?
Csiribúkám!
Te kétszájú vagy, nézd vissza a válaszaidat!
Más:
Eddig 49 világvégét jósoltak - és szó sincs arról, hogy csak szekták mondták ezt - és egy sem következett be. Úgyhogy én már be is írtam a telefonomba: dec.21. világvége, dec,31. szilveszteri buli Tamásnál.
Én úgy tuom Nostradamus is megugatta már ezt, és mást is, a mást isból meg bejött ez meg az. Tehát itt és most ez is lehet hogy olyan lesz. Nem vagyok 100% osan nyugodt. Akármi lehet. De kérdező, tudd, ha jönne akármi katasztrófa, te lennél a legutolsó, akinek ezt a politikai elit a tudtára adná. A legfontosabb emberek már vígan bennlesznek a földalatti bunkerekban a biztonság kedvéért, amikor te még örülsz a fejednek,hogy a sok marha, azt mondta nem lesz semmisem. Csak aztán nehogy szénnéégj, vagy esetleg valami csónya járványt kapj el a végén. Esetleg a koreaiak szeretetrakétája nehogy atomos legyen.
Bármi lehet. Az a lényeg, ha lesz, azt te úgysem éled túl, akárhogyan is kapálózól. Életesélyed nincs. De hát reménykedni még lehet. Egyébként azért én megnézném a sok rálegyintő embert egy hazugságvizsgálóval, hogy tényleg legbelül is úgy gondolja ezt? Mert lehet,hogy azért legbelül ott motoszkál az elméjükben valami baljós nekik is,hogy mivan, ha mégis? Csak szeretik kinyomni az agyukból a sötét gondolatokat, mert így legalább amíg élnek, addig nincs rosszkedvük. Szerintem fosik itt mindenki valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!