Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Világvégére is igaz ez?

Világvégére is igaz ez?

Figyelt kérdés
Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja.....! Mit gondoltok?

2012. dec. 14. 22:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
58%
Kérdezö, ne legyél már ilyen hiszékeny...
2012. dec. 14. 23:34
 12/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hiszékeny :) alapból parás vagyok sajnos :S! már a 2000ezres bulinál is szedtem a csikket :DDD
2012. dec. 14. 23:35
 13/38 anonim ***** válasza:
Ha félsz, akkor hiszékeny vagy, mert elhiszed, hogy lehet valami :)
2012. dec. 14. 23:43
 14/38 anonim ***** válasza:
0%

Inkák, aztékok...

[link]

2012. dec. 14. 23:44
 15/38 anonim ***** válasza:
48%
én világvége alatt azt értem, h sokan megfognak halni. Talán én is ha bekövetkezik. Ha nem következik be akkor a halálod napját is ennyire várni fogod, mint az állítólagos világvége időpontot? Gondolkozz el ezen! Élünk egyik napról a másikra és nem tudjuk megjósolni a jövőt. 24 éves fejemmel a világ számomra csak 24 éve keletkezet és számomra egyszer eljön a világvége a halálom napja. Talán ez számodra is új megközelítésbe helyezi ezt a világvége baromságot! :)
2012. dec. 14. 23:45
 16/38 anonim ***** válasza:
bocs a szóismétlésért!
2012. dec. 14. 23:46
 17/38 anonim ***** válasza:

Csiribúkám!

Te kétszájú vagy, nézd vissza a válaszaidat!

Más:

Eddig 49 világvégét jósoltak - és szó sincs arról, hogy csak szekták mondták ezt - és egy sem következett be. Úgyhogy én már be is írtam a telefonomba: dec.21. világvége, dec,31. szilveszteri buli Tamásnál.

2012. dec. 14. 23:53
 18/38 anonim ***** válasza:
Mondoka, milyen válaszaimmal beszéltem magam ellen? :)
2012. dec. 15. 00:11
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
De igen, csak szekták beszéltek eddig világvégéről. Az én szememben ugyanúgy szekta a keresztény egyház, a jehovák, a Hit gyülekezete, stb, mint mondjuk azok, akik Xanut istenìtik. Az én szememben mind csak hülyíti a népet. Ha nem lettél egyikbe se belenevelve, mind totál baromságnak tűnik. Szóval melyik világvége volt, amit nem szektások hangoztattak? :)
2012. dec. 15. 02:40
 20/38 anonim ***** válasza:
27%

Én úgy tuom Nostradamus is megugatta már ezt, és mást is, a mást isból meg bejött ez meg az. Tehát itt és most ez is lehet hogy olyan lesz. Nem vagyok 100% osan nyugodt. Akármi lehet. De kérdező, tudd, ha jönne akármi katasztrófa, te lennél a legutolsó, akinek ezt a politikai elit a tudtára adná. A legfontosabb emberek már vígan bennlesznek a földalatti bunkerekban a biztonság kedvéért, amikor te még örülsz a fejednek,hogy a sok marha, azt mondta nem lesz semmisem. Csak aztán nehogy szénnéégj, vagy esetleg valami csónya járványt kapj el a végén. Esetleg a koreaiak szeretetrakétája nehogy atomos legyen.

Bármi lehet. Az a lényeg, ha lesz, azt te úgysem éled túl, akárhogyan is kapálózól. Életesélyed nincs. De hát reménykedni még lehet. Egyébként azért én megnézném a sok rálegyintő embert egy hazugságvizsgálóval, hogy tényleg legbelül is úgy gondolja ezt? Mert lehet,hogy azért legbelül ott motoszkál az elméjükben valami baljós nekik is,hogy mivan, ha mégis? Csak szeretik kinyomni az agyukból a sötét gondolatokat, mert így legalább amíg élnek, addig nincs rosszkedvük. Szerintem fosik itt mindenki valamilyen szinten.

2012. dec. 15. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!