Hová tűnt Anorexiás Annunaki?
Figyelt kérdés
Már vagy két napja nem hallottam felőle! :D2012. dec. 14. 20:46
1/11 anonim válasza:
Remélem sohasem fog visszatérni.
2/11 anonim válasza:
Megelőző támadást szervez a reptoidok ellen.
3/11 anonim válasza:
Neki 21.-én lesz inváziója.
Addig fel kell készülnie.
4/11 anonim válasza:
Most nincs itt, de egy szép napon visszatér!
6/11 x) válasza:
Elvitték végre a reptoidok mert lejáratta őket. Bár én azt remélem inkább hogy bannolták végre. És egyébként baromira nem hiányzik senkinek és senki nem kíváncsi rá szóval élvezzétek az átmeneti nyugalmat mielőtt visszajön és újra a hülyeségeitől lesz ideges az ezo kategória.
8/11 anonim válasza:
Bannolták elvileg, de majd hamarosan újraregizik :D Kíváncsi vagyok milyen néven.
Én magamnak már kitaláltam egy jó kis nevet a következö felhasználómhoz, már csak azt várom, hogy bannoljanak :D
9/11 anonim válasza:
Mit kell tenni ahhoz, hogy bannoljanak? Folyton hülye kérdéseket kiírni? Trágárkodni? Nekem pl. fura , hogy azt ki lehet írni, leszophatsz, de a roh@dékot már nem. xD
10/11 anonim válasza:
Igazából én nem szoktam trágárkodni a valóságban, így itt se. Engem azért bannolnak általában, mert egyre több hülye kérdést teszek fel és megunják egy idö után :) Az változó, hogy mennyi idöbe telik.
Úgy kb. 17. felhasználóm ez itt eddig, annyit elárulhatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!