A Gangnam Style tényleg a világvégét jelzi? Valaki nyugtasson meg!
Multkor a Fókuszban láttam, most utána néztem, elolvastam végig és tiszta libabőrös lettem meg könnyezik a szemem. Olyan furcsa... "„Egy nyugodt reggelen eljön a vég, mikor a táncoló ló 9 kört elér”. Akinek van egy kis fantáziája, az máris nagyjából érezheti miről is van szó, de természetesen mi azért segítünk is. A „nyugodt reggel földjének” is nevezik Kóreát, erre utalhat a jóslat „nyugodt reggelen” része. A lovaglás valószínűleg mindenkinek egyértelmű lesz, aki valaha látta a videóklippet, hiszen PSY ezekkel a mozdulatokkal lett világhírű és már több száz sztár is beállt a sorba, hogy utánozza. A legdurvább rész pedig most következik, hogy mi a „9 kör” nos, a videóklippet jelenleg több mint 924 millióan látták az interneten, hogy még mutatósabb legyen a példa ez így fest: 924.000.815. Most cseréljük le a nullákat körökre: 924.OOO.815 és mivel egyes becslések szerint még idén eléri az egy milliárdos nézőszámot a videóklipp ez a szám így fog festeni: 1.OOO.OOO.OOO. Ugye hogy félelmetes! Kilenc kör vagyis kilenc darab nulla lesz a videó nézettsége mögött. Hátborzongató, de a kép egybevág és íme már videó is készült a jóslatról." meg hogy olyan érdekes hogy ilyen népszerű a videó :S Tudom hogy valószínűleg hülyeség de Nostadramus meg minden már olyan hihető, pedig én sem hiszek benne.
Nem találod, mert szerencsére a modik törölték a kérdést.
Itt is elmondom, amit már neki is elmondtam, ilyen jóslat NEM létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!