A Gangnam Style tényleg a világvégét jelzi? Valaki nyugtasson meg!
Multkor a Fókuszban láttam, most utána néztem, elolvastam végig és tiszta libabőrös lettem meg könnyezik a szemem. Olyan furcsa... "„Egy nyugodt reggelen eljön a vég, mikor a táncoló ló 9 kört elér”. Akinek van egy kis fantáziája, az máris nagyjából érezheti miről is van szó, de természetesen mi azért segítünk is. A „nyugodt reggel földjének” is nevezik Kóreát, erre utalhat a jóslat „nyugodt reggelen” része. A lovaglás valószínűleg mindenkinek egyértelmű lesz, aki valaha látta a videóklippet, hiszen PSY ezekkel a mozdulatokkal lett világhírű és már több száz sztár is beállt a sorba, hogy utánozza. A legdurvább rész pedig most következik, hogy mi a „9 kör” nos, a videóklippet jelenleg több mint 924 millióan látták az interneten, hogy még mutatósabb legyen a példa ez így fest: 924.000.815. Most cseréljük le a nullákat körökre: 924.OOO.815 és mivel egyes becslések szerint még idén eléri az egy milliárdos nézőszámot a videóklipp ez a szám így fog festeni: 1.OOO.OOO.OOO. Ugye hogy félelmetes! Kilenc kör vagyis kilenc darab nulla lesz a videó nézettsége mögött. Hátborzongató, de a kép egybevág és íme már videó is készült a jóslatról." meg hogy olyan érdekes hogy ilyen népszerű a videó :S Tudom hogy valószínűleg hülyeség de Nostadramus meg minden már olyan hihető, pedig én sem hiszek benne.
Nem, egyáltalán nem hihető.
Nostradamus különben is négysoros jóslatokat írt, ez pedig háromsoros.
Akinek van egy kis fantáziája
A választ a kérdesedre itt rjelik. Csak belemagyarázzák.
A jóslat nem valódi, plusz ez csak egy vicc.
Amúgy már unalmas ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!