Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki élt már át testen...

Valaki élt már át testen kívüli élményt? Vagy halt már meg pár percre műtőasztalon?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ha pl altatásban csinálnak egy műtétet és az ember elalszik, akkor ott teljes a sötétség, én legalábbis nem emlékszem egyáltalán semmire. Hirtelen jön ez a testből kilépéses élmény, illetve, hogy látom a testem és a teamet, miközben én lebegek? Egyszerűen elképzelni sem tudom.
2012. dec. 11. 23:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%
Én egyszer magamat mütöttem, mert lenyeltem a sípolós malac plüssjátékomat. Hát mit ne mondjak, 3 órás mütét volt és egyszer egy fél órára kiütöttem magam... akkor kicsit körbelebegtem a szobában, rendet raktam telekinézissel és visszacsúsztam a testembe, hogy folytassam a munkát.
2012. dec. 11. 23:29
 2/20 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy túléltem, nyugi.
2012. dec. 11. 23:30
 3/20 A kérdező kommentje:

Na, ez tök jó, örülök.

De tényleg érdekel, hogy hogy a fenébe van valakinek testen kívüli élménye egy altatásos műtét alatt, miközben az altatótól az embernek se kép, se hang...

2012. dec. 11. 23:39
 4/20 anonim ***** válasza:

A testen kívüli élmény nem létezö dolog, kezdjük ott. Simán csak álom, bármennyire is nem tetszik ez egyeseknek.

Tudatos álom közben is átlehet élni minden olyan dolgot, amiröl a testen kívüli élményesek beszámolnak. Itt meg is bukik az egész. Föleg azért, mert sokszor arról beszélnek, hogy alvásparalízisböl indítják a testelhagyást.

Nos, ahogy azt tudni lehet, paralízis közben hihetetlenül egyszerü átcsúszni álomba. Egy villanás nélkül álomban találhatod magad (ahogy sokszor tapasztaltam) és észre se veszed, csak késöbb. Így könnyen megmagyarázható, hogy mikor ök "kiléptek" a testükböl, az már az álom része volt.

2012. dec. 11. 23:43
 5/20 A kérdező kommentje:
oké, de azok, akik műtét után beszámolnak dolgokról, amikről nem kellene tudniuk, azok hogy csinálják?
2012. dec. 11. 23:46
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem tudok sokat arról, hogy mütéti altatás közben lehetséges-e álmodni, de ha igen, akkor ennyi az egész.

Amúgy én csak olyannal beszéltem eddig, aki azt mondta, hogy ö semmire se emlékezett az altatás alatt.

2012. dec. 11. 23:48
 7/20 anonim ***** válasza:

Na meg mi az, hogy nem kellene tudniuk dolgokról?

Milyen dolgokról mégis?

2012. dec. 11. 23:48
 8/20 anonim ***** válasza:

Róbert/39

Én, kiskoromban a fürdőbe mentem a szomszéd lánnyal.Ő volt 18éves,én pedig 10 éves.Édesanyám úgy engedett el hogy majd a leányzó vigyáz rám.Igen....

A lényeg:Ahogy az emberek úszták át a kis medencét,én a szélin(padkán,benne a medencében) ücsörögtem,úgy gondoltam nekem is sikerülni fog.A leányzó akivel voltam,az jóízűen szelte a vizet,nem igazán figyelt rám.Elrugaszkodtam mint aki mell úszni akar(nem tudtam úszni),és már nyeltem is a vizet..Amire emlékszem:éreztem ahogy megtelek vizzel-teljes sötétség-azután valami világosság(valóban egy alagútszerű valami)..nem tudom.

A következő kép:mesterségesen lélegeztettek.Szerencsém volt.

Sajnos csak ennyire emlékszem,de nem tartozik a kellemes emlékeim közé.

2012. dec. 11. 23:53
 9/20 anonim ***** válasza:
Vért adtam. Utána rosszul lettem és elájultam. Emlékszem, hogy a plafonról néztem lefelé. Láttam magamat, a szobát...
2012. dec. 12. 00:14
 10/20 A kérdező kommentje:
És ezt hogyan? Elájultál, gondolom teljes sötétség és hirtelen fentről láttad magad? Átmenet semmi nem volt?
2012. dec. 12. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!