Milyen vevőegység kell nekem ahhoz, hogy a kábeles digiTV digitális adásait tudjam fogni? Csak mert van egy HD-ready LCD tv-m, de nincs benne tuner, és ki szeretném használni a HD élményt.
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 18:39
1/4 A kérdező kommentje:
Csak mert ma voltam az extreme digitálban, és akartam venni egy erre alkalmas berendezés, végül félreértettük egymást szerintem az eladóval, mert egy beltéri egységet kaptam, amit a parabolás megoldásokhoz szoktak adni...
2012. dec. 11. 18:48
2/4 anonim válasza:
Digitv-hez kérj a digitől olyan csomagot, amihez adnak. De a HD-ready és a fullHD között elég nagy különbség van. Majdnem annyira, mint a képcsöves tv és az LCD között. Sőt...
3/4 A kérdező kommentje:
Ez egy első generációs Samsung LCD TV, ami DVI csatlakozáson keresztül veszi a HD felbontású anyagot.
2012. dec. 11. 18:55
4/4 anonim válasza:
HD(-ready) -> 1366x768 pixel (sőt az ún. HD felbontás csak 1280x720)
fullHD -> 1920x1080 pixel
Kétszer annyi képkocka. Mindenesetre a digitől kell kapnod set-top-boxot és kártyát a vételhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!