Mindjárt világvége? Szerintetek az lesz?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 18:57
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem lesz. De ha mégis akkor jó pár millió év múlva.
4/14 A kérdező kommentje:
Most mondták az rtl hiradoban hogy a maják szerint szó sincs világ végéröl csak elbucsuzunk az 5100 as évtöl
2012. dec. 11. 19:09
5/14 anonim válasza:
2012... Mi lesz a következő dátum? :D
6/14 x) válasza:
Igazából az már kb fél éve kiderült hogy december 21 már nem aktuális. A maja naptár nem ér véget például. Már itt lőttek az egész elméletnek. Amúgy meg olyan hogy világvége nem valószínű hogy lesz. A Föld bolygó pusztulása pár ezer éven belül valószínűleg bekövetkezik, de az egész világé aligha.
7/14 x) válasza:
Amúgy lehetne a következő dátum 2013 májusa után (akkor lesz az esküvőm.. :D)
8/14 anonim válasza:
Én már olvastam hogy van következő dátum is,2030,mert a Szent Korona addig van kódolva (??).
9/14 anonim válasza:
Mi az, hogy a szent korona addig van kódolva? És ha lejár akkor felrobban vagy mi? Vagy elporlad a bolygó mert a szent korona szavatossága lejárt?
xDDDD
10/14 anonim válasza:
Mit tudom én? :DD A cikk alatt a 3.-ik hozzászólás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!