Konzervet vagy tartós tejet, tartós kaját, hogy ha ténleg lesz valami vagy 3 napos sötétség akkor kihúzd valahogyan.
Honnan lehet kapni akciós kaját hosszútávra?
2012. dec. 6. 17:48
1/9 anonim válasza:
Nem, aznap világvége partyn leszek. Ott lesz kaja is.
2012. dec. 6. 17:50
2/9 anonim válasza:
Ja, most vettem a közértben egy Reptoid Ellenállás szettet. Van benne minden ami kell: Lézerágyú, Ballisztikus mágnesplazma rakéta, Fluxuskondenzátor, és májkrémkonzerv.
2012. dec. 6. 17:56
3/9 anonim válasza:
Ja, táraztam be sört.
2012. dec. 6. 18:23
4/9 anonim válasza:
Csak egy pólót amin az van,hogy:
A vég közeleg,ha jól nézel ki ne akarj szűzen meghalni :)
2012. dec. 6. 18:23
5/9 x) válasza:
Én pont nem leszek itthon, tagja vagyok a békedelegációnak amit az Ellenállás küld a reptoidokhoz. De ettől függetlenül betáraztam magas alkoholtartalmú piákból és kialakítottam egy pánikszobát ahová minden cuccomat bezsúfolom majd. Még a végén bejönnek a cigányok és elvisznek mindent a sötétben...
2012. dec. 6. 18:33
6/9 istván poór válasza:
Boldog világvégét! Én már egy néhányat túléltem. Hasonló jókat kívánok!
2012. dec. 6. 18:38
7/9 anonim válasza:
Vettem sok tejet meg suticsket. A reptoidok imadjak.
Julcsineni/79.
Utoirat: gumit is vettem mer engem is imadnak
2012. dec. 6. 23:14
8/9 anonim válasza:
Minek? Ha vége a világnak, akár éhen is halhatok.
2012. dec. 6. 23:20
9/9 Zsizsik666 válasza:
Gombánk még van raktáron, ha épp más nem lenne. Öcsémnek vettünk idióta számítógépes játékokat, vagy 10 tábla tibi csokit, hogy még véletlenül se zavarjon, egy nagy fordított keresztet, meg egy pentagrammos pólót, hogy csendbe kell lenni, mert a sátánt fogjuk megidézni a téli napfordulón, és ha nem adja meg neki a kellő tiszteletet, hogy csendben marad, megöli. Már sajnálom szegényt, szóval majd ha ledöglik, akkor zsályázunk egy kicsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!