Vásároltál már e-bay.hu-n külföldről? Részletesen leírná valaki, hogy hogy kell?
[link] Ezt a fölsőt szeretném megvenni. Ha nyitok egy olyan PAyPAl fiókot,akkor az ingyenes. De ez a fölső Angliából lenne rendelve. Szállítási költséggel együtt 3305FT. Hogy tudom átküldeni ezt a pénzt az eladónak? Az a problémám,hogy ugye ott font van. Akkor hol tudom átváltani ezt a pénzt,vagy a Paypall autómatikusan átváltja? Ha igen,akkor ezért nem von le pénzt?
Másik problémám a lakcímemet mikor kell megadni?
láttam már a pay pall oldalát úgyhogy ne linkeljétek ide,de valami 1,5 eurós levonást is láttam az oldalon.
Általában a Paypal-in megadott címre postáznak, ritkább esetben az Ebay-en megadottra. Azokra figyelj oda.
Nekem konkrétan nincs hozzáadva a kártyám az acc-hoz, amikor leütöm a terméket, akkor megadom a számát és levonják az összeget.
Vagy ft-ban vonja le a PayPal, és fontban írja jóvá a másik számlán, vagy megpróbálja fontban levonni, aminke az az eredménye, hogy a kártyát kibocsájtó cég (Visa vagy Mastercard többnyire) váltja át az összeget előbb euróra, majd forintra, aztán azt vonják le a számládról.
Bár az utóbbi metódusban kétszer váltanak, általában azzal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!