Éreztétek már úgy, hogy rossz világba, vagy legalábbis rossz időben születtetek?
Életét senkinek nincs jogunk elvenni, még akkor sem ha egy sorozat gyilkosról van szó. Tudom ilyenkor szokták mondani, és ha a te gyermekedet ölte volna meg. Ősszintén? fogalmam sincs miként reagálnám le. Sajnos az emberekbe bele van építve tudatosan a halál félelem, mert ezt látod mindenhol Tv, internet, játékok, újságok. De ha hiszed vagy tudod, hogy létezik a halál utáni élet akkor rájössz, hogy úgy kell élned, hogy amit teszel azt kapod vissza.
Megöltél valakit, jó rendben szar neked, mert téged is megölnek. Ez a karma és akkor még finom voltam. :)
Mindenkin nem lehet segíteni, de törekedni kellene rá.
Szerintem én jó helyen vagyok itt. A középkorban megégettek volna boszorkányságért.
Volt másik életem is, nemeskisasszony voltam a 18. század végén, Mantovában. Az nem az én időm volt, csaltam az uram, és agyonütött egy csákánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!