Akik tényleg elhiszik, hogy december 21-én jön a világvége, hány évesek?
és most jön, hogy hogyan használjátok ki az ilyen embereket!
köss vele egy fogadást
fogadj vele pl egy sörben, hogy lesz e világvége.. most meghívod egyre, és ha nem lesz világvége, akkor januárban ő visszahív kettőre (mer ugye egy a számlát egyenlíti, egy meg a nyeremény:D)
az elméletük szerint úgysem éli meg a januárt, vagyis neki egy ingyen sör:D
az én ismerőseim közül egy sem hiszi el
a legtöbb azon vitatkozik hogy a forgatókönyvet mert irták át ( mert elvileg eredetileg a forgatókönyvben 2011 dec 21 et akartak irni csak az tul közeli dátum volt............
Ma volt a világvége!
A 21. elírás, vagy rossz fordítás.
Ma 2012. 12. hó. 12. én 12:12 perckor volt
azaz: 12. 12. 12. 12:12
Ez a pillanat, soha nem lesz az életben.
Annak van világvége, akit ma elütött a villamos, vagy az autó, agyvérzést kapott, vagy hasonló.
Különben is állítólag megtalálták a Maják 2013 as naptárát. Bocsi hahahaha.
Nos, mint azt a történelemből már tudjuk, az elmúlt évezredek során már legalább tíz világvégét jósoltak, ami nem következett be.
Gyanítom ez a mostani világvége hisztéria is ilyen.
Igaz azt is tudjuk a történelemből, hogy volt egy goromba aszteroida ami a dínókat hazavágta, és elméletileg ez bármikor meg is ismétlődhet.
Attól tartok, hogy ha ilyen veszély fenyegetné a földet, és olyan mértékben, hogy a világ nagyhatalmai tehetetlenek volnának, valószínű, hogy nem vernék a dolgot nagydobra.
A pánik elkerülésének érdekében mélyen elhallgatnák, aztán ha bekövetkezne úgysem maradna aki számon kérje -(meg valószínű az sem maradna akitől számon lehetne kérni)-, hogy miért nem szóltak.
Ha szólnának is előre mit lehetne tenni, hova lehetne elbújni egy világvége elöl...
...Ja, úgy értesültem, hogy a mostanit a CNN élőben fogja közvetíteni.
Ha valaki lemaradna róla, másnap felvételről ismétlik...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!