Akik tényleg elhiszik, hogy december 21-én jön a világvége, hány évesek?
"A gyerekek csak akkor hiszik, ha a szülő "erre neveli"! "
Így igaz, és ez a világvégénél értelmesebb(nek tűnő) dolgokra is érvényes, pl. vallásokra, erkölcsökre.
Akinek van egy kis képe az őt körülvevő világról az az első olvasatra is körberöhögi az összes világvége jóslatot. Szerintem is IQ és tájékozottság kérdése a dolog.
Akik ebben hisznek azok nagyon könnyen befolyásolhatóak minden téren.
12-es! Milyen igaz! Az egész kitaláció, már évek óta tönkreteszik a szeretet ünnepét, már sokkal fontosabbak az ajándékok, mint a szeretteink közelsége, ráadásul most a világ (csököttebbik) fele meg a szeret helyett a halálra és az elmúlásra koncentrál, meg retteg... Borzalmas, hogy senki nem látja, hogy az egész a pénzre megy ki...
Évente van világvége, és ebből jól kaszálnak egyesek a bunkerokkal meg túlélőcsomagokkal, mozifilmekkel, könyvekkel, műsorokkal...
aki a gyerekeinek is bebeszélte..szánalmas barom
gyerek tanárnője is ezt teszi..bolond..8éves gyerekeket riogat
én hiába nyugtatom meg,h semmi se lesz,törödjön a tanulással meg a karácsonnyal......megnyugszik..de másnap suli,és beparáztatja a tanárnő őt is,meg a többit is
szóltunk a tanárnőnek...minket is meg akart győzni h világvége lesz...idióta
Az egy dolog hagy a tanárnő hisz benne,mert ugye bár szive joga mindenkinek azt hinni amit akar DE agyerekeket nem kéne ezzel riohatni,plána ha a szülő szólt is neki hogy ne tegye!!!
Az ilyen "tanár"nak nevezett valakit azonnal rugnám ki hogy lába se éri a földet!
A Diri is beszélt már a tanárnő agyával
hasztalan
kirúgni kéne,sztem is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!