Hogy képzeltitek el a sokat emlegetett világvégét?
-Véget ér a világ.
-Fájni fog az embereknek
-Megszűnünk létezni
-Egyre és egyre kevesebben leszünk, egy nap alatt elhuny mindenki
-Jön egy vírus és megöl mindenkit.
esetleg még mik?
Mindenki emlegeti, csak van egy elképzelés, hogy milyennek képzelitek? Nyugodtan bármit,pontok mennek:)
Eddig a rombolás érvényesült, ezentúl az építés. Elkezd uralkodóvá válni a jóakarat, és kirekesztettek lesznek, esetleg egy másik dimenzióba kerülnek a rosszak, harácsolók, kizsákmányolók. Hirtelen a bíróságon azok kezdenek el nyerni, akiknek igazuk van, és azok ülnek a vádlottak padján, akik ártottak másoknak.
A pénz megszűnik és mindenki igényei szerint részesül a javakban. Az emberek érzelmi intelligenciája nő és ezáltal több lesz az öröm az életünkben.
Megszűnik az energialobbi, és mindenki számára ingyenesen elérhetővé válnak a környezetet nem szennyező energiák korlátlan mennyiségben. Közkézre kerül minden olyan technika, ami a mesterségesen fenntartott szegénységet és az erőforrások korlátozottságát megszünteti. Ételteremtő szoftver, sivatagban való növénytermesztési technológia, hiperugrás, stb.
Szemely szerint nem kepzelodok, mert hogy tudom hogy most decemberben nem lesz az igazi (hogy ez milyen meg van irva a Jelenesek konyveben) viszont leirnam hogy
1. hogyan kepzeltek majak: "A maja időszámítást a "világ vége" zárja.Három istenség pusztítja el a Földet. Az Ég Sárkánya özönvizet idéz elő, a Fekete Isten különböző fegyverekkel támad a Földre, és a kozmikus katasztrófát egy kígyókkal díszített hajú gonosz istennő rontása teszi teljessé." (Mi az idő ?, Gondolat, 1980 )
2. hogyan kepzeli egy tibeti szerzetes: [link]
3. hogyan kepzelik az "elvtarsak, a terv neve: Blue Beam Project, film rola magyarul pl http://www.youtube.com/watch?v=XKc2c_rBrFE
"Zúg az éji bogár, nekimegy a fal...."
Akkor nagyot kopp, aztán slussz.
Köszönöm a válaszokat!:).
Első: Köszönöm,hasznosra értékeltem:).
Második: Köszönöm:). Felpontoztalak:).
Harmadik: Téged is felpontoztalak:).
Negyedik: Rád is nyomtam tetsziket:). Igen valóban más lett kicsit a világ.
Ötödik: : D Okéé, addig semmiképp nem félünk:D Nyomtam a pontot neked is:).
Hatodik: Jó elképzelés: D. Én még nem is igen tudtam elképzelni, ezért kérdeztem itt az embereket, nekik mi a véleményük, mit képzelnek maguk elé, mikor eszükbe jut:). Köszi neked is,zöldpont:).
Hetedik: Mondjuk igaz a Világ Vége-->Vírusok-->nem sok köze van a parlament nem dől össze a vírustól, az épületek nem lesznek utána semmiből. De sokan írtak jó elképzeléseket,ki, hogy látja,és,hogyan hallotta ezt más oldalon.:).
Nyolcadik: : D Hát oké: D
Kilencedik: Elturzult világunk lett valóban:/ Na meg nem mindent soroltál még fel. Ez a sor végtelenül hosszú.
Mindenkinek adtam zöldpontot, de nem mindenkinek tudtam igazán válaszolni, mert aki véleményt/olvasottakat írt, azt nem igazán tudtam kommentelni. Mert a saját magán alapuló véleményre, nem mindig lehet mit hozzáfűzni. :) Köszönöm a válaszokat:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!