Hol van a Bibliában a Titok kapcsán emlegetett idézet: "akinek van, adassék még több, akinek nincs, az is vétessék el tőle"?
Köszönöm a válaszokat!
10:01 megadta megoldást, Márk 4:25 , valóban nem kamuznak a Titok hívők mikor a Bibliát hozzák fel példának vonzás törvényére :)
Rákeresve angolul is megtaláltam, csak érdekességként:
“For whoever has, to him more shall be given; and whoever does not have, even what he has shall be taken away from him.”
tényleg nem kamuznak, csak elfelejtenek valamit még, amit szintén a Bibliából lehet kinyerni. Ne légy önző...légy önzetlen, mivel a valós szeretet az...de aki csak magának kívángat, vonzogat be dolgokat, az vajon önzetlen e? az vajon foglalkozik e mással is önmagán kívül? :)
Én úgy veszem észre, hogy a Titok igazából csak "féltitok"(ezt egy kedves ismerősömtől hallottam és megtetszett)...mivel Istenről és a vele való bensőséges kapcsolatról szó nem esik, csak a vágyhajkurászásról, hogy bármi a mienk lehet, csak el kell hinni...de azt nem fektetik le, hogy az ami nekünk jó, az nem feltétlenül jó univerzális, vagy csak globális szinten akár. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Attól függ,ki mit tart igazi kincsnek értéknek.Ráadásul miért önző dolog bármit is kívánni magunknak,családunknak,barátainknak?
Valóban,A titok-ban egyáltalán nem csupán az anyagi dolgokról van szó, és a bibliában sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!