Miért van itt az ezotéria rovatban ennyi idióta kérdező?
Úgy értem nézzetek csak körül, minden kérdés baromság. "S*ggbeb@szott egy delfin álmomban, mit jelenthet?" , "Részeg parasztbácsi ufót látott az északi fény felé elhúzni, erre varjá' gombot.", "Belemegyünk-e dec 21-én a nullsíkba/Tétha-ködbe/G-pontba?" és a társai. Erre most komolyan, milyen válaszokat várnak? Naná, hogy sz@rrá van trollkodva az oldal.
Annyi sok szép buddhista/taoista/bibliai stb. idézet van például amit lehetne elemezni vagy megbeszélni, és százszor jobban ide illik (most komolyan, UFO-k meg világvége egyáltalán, hogy jönnek az ezotériához? Nincs valami Sci-fi részleg valahol a Tudományon belül?).
Félreértés ne essék, nem vagyok "ezob*zi", sőt szerintem kimerítem a "materialista p0cs" fogalmát. De időnként a hajamat tépen az olyan kérdésektől, hogy "Csilivili vámpír akarok lenni a Tvájlájtból! Segíccsetek!", utána meg nekiállnak durcizni, ha neadjisten valaki, a tudomására hozza, hogy bocs de barom vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!