Ti nem féltek dec.21-től? (világvége)
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 18:30
11/22 Shai-Hulud válasza:
22.-én is félni fogsz? :-D
Eddig már több mint 40 világvége jóslat volt. Egyik se jött be.
12/22 anonim válasza:
nem félek. :)
Ha eljön, nem fog fájni soha többé semmi...
Ha meg nem jön el , akkor megint túléltem egyet :D
Ne aggódj nem lesz itt semmi az égvilágon, maximum sok öngyilkos :S
13/22 anonim válasza:
Dec.21 a születésnapom.Ha a világvége is akkor lesz, akkor jó nagy bulit tartunk!
14/22 anonim válasza:
Alig várom! És 22.-én feljövök röhögni a sok világvége-fanon hogy milyen idióták voltak :D :D :D
15/22 anonim válasza:
Nem, mivel nem hiszek benne...de ha bekövetkezne sem aggódnék, hiszen tudnám, hogy mind ugyanarra a sorsra jutunk. /Öngyilkos viszont így is rengeteg lesz./
16/22 anonim válasza:
De igen, hetek óta nem alszom emiatt.
17/22 anonim válasza:
a világvége-hirdetés ősi hagyomány, szerves része az emberi kultúrának. időről-időre új dátumokat jelölnek ki. mint látod, eddig egyik sem jött be, hisz még itt vagyunk.
egyébként szerintem is lesz majd világvigée, mely során elpusztul az emberiség. csak az nem lesz meghirdetve...
19/22 Misa-Misa válasza:
Nem félek, de lehet hogy követnem kellene azon emberek példáját akik már raktározzák a kis konzervjeiket xDDD
Nem értem az összefüggést.. ha meghalunk minek konzerv ?? xDD
20/22 anonim válasza:
Szerintem jó buli lenne ha történne valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!