Szerintetek mit csináljak dec.21-én? (NAGYON FONTOS A VÉLEMÉNY)!
Figyelt kérdés
Úgy tudom h december 21.-én 3 napos sötétség lessz és pestis lessz a levegőben és h senki sem mozdulhat ki a házból. És közben December 21 az péntekre esik és én kollégista vagyok és 80 km-re otthonról. Szerintetek mit csináljak mert negyon szeretnék otthon lenni ha tényleg lessz ilyesmi.2012. nov. 25. 13:50
1/7 anonim válasza:
Először is kételkedj abban, amit hallottál! Pl.: egy napon nem lehet 3 napos sötétség, különösen ha a "lesz"-t hosszú sz-szel mondták.
De komolyan! Ha valóban tartasz ilyentől, akkor kérdezd meg tanáraidat, kollégiumi nevelőidet, szüleidet: bárkit, aki legalább középkorú. Ők ugyanis elmondhatják neked, hogy hány világvége jóslatot éltek át; ha egyáltalán érdemesnek tartották számolni.
Mikor először hallottam ilyet az iskolában, én is megrettentem. Csak hazaérkezésig tartott, mert nagymamám mosolyogva mondta el, hogy mennyi ilyesmit élt át.
2/7 anonim válasza:
Azonnal mond le a kollégiumot és költözz az Északi- sarkra.
3/7 anonim válasza:
Mondd csak kedves kérdező, téged melyik főiskolára (vagy ne adj isten egyetemre) vettek fel? (Csak a "lessz" szó miatt kérdezem). Na meg azért is (feltéve ha a kérdés nem trollkodás), hogy ennyi hülyeséget beszopsz. Mi az, hogy pestis lesz a levegőben? Eddig én még csak áramszünetről hallottam, de most már egy terjedő pestist is hozzácsapattak a kollégák?
4/7 anonim válasza:
Na, már pestis is jön? Na, alakul, még néhány hét, és még nagyobb baromság alakul ki ebből a sötétség sztoriból.
5/7 anonim válasza:
Valószínüleg ezt azt a null síkos baromságból vetted hogy 3 napos sötétség.
Szerintem aki hisz 2012-ben hogy világvége lesz vagy nagyon befolyásolható, vagy nem tudja hogy filmek nem igaziak.
7/7 Misa-Misa válasza:
ne menj suliba :D probléma megoldva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!