Vágjuk a centit? ;-)
osztogasd szét a vagyonodat, hiszen úgyse lesz szükséged rá.
a következő hozzászólónak adhatnád a számítógépedet.
#1 másoknak sem lesz rá szüksége szóval fölösleges :)
inkább azt javasolnám, hogy a maradék néhány napunkban legyünk kedvesek és humorosak és ezzel emeljük fel a kozmikus szpiritet théta szintre!
Én nem vágom, de tényleg!!!
El is felejtettem, hogy most lesz a világvége!
Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.
Annyit dumáltak már róla, most, hogy eszembe juttattad, de jó!
Várom már!
December 21, nem?
Mármint nem a világ végét várom, csak azt, hogy mi lesz, de amúgy valószínűleg semmi, de akkor is érdekes!
Tisztelt Kérdező!
Hát, ha ennyire fontos a téli napforduló megünneplése, akkor a kérdésre a határozott válaszom: igen.
Mindenesetre a figyelmeztető bejegyzésnek megfelelően pontosítani kell a mérőszalagot, egyébként csak karácsony előestéjére fogy el. És azt javaslom, hogy a maradékot meg kell őrizni, mert a nyári napfordulónál még használható lesz. Ha 35-nél lett megkezdve, akkor 115 cm maradhatott, így már 2013. február 26-án el lehet kezdeni az új várakozó rítust.
Gondolom, hogy szabó mérőszalagot használ, azt könnyű vagdosni, kis helyet foglal. Általában a két oldal eltérő színű szokott lenni. Célszerű olyat venni, aminek az egyik oldala sárga, mert ez kiválóan illik a nyári napfordulós várakozáshoz; a sötétebbet lehet a borongósabb időszakra eső téli napfordulóhoz használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!