171 cm vagyok. Szerintem még növök 1-2 centit. Ez nagyon magasnak számít? A magassarkút el is felejthetem? 15/L
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 09:02
1/9 anonim válasza:
végleges magasságom a 171 cm, boldogan húzok magassarkút.
2/9 anonim válasza:
Modellkedéshez még törpe is vagy. :-) Ott 176 cm magasság kell itthon, nemzetközi kifutón 178 cm felett kell lenned. Szal átlagos vagy. Én is 172 cm vagyok, sose gondoltam magam magasnak, tornasorban középtájt voltam. :-)
25/N
3/9 anonim válasza:
A lány osztálytársaim több mit fele 170 fölötti, de mindenki teljes nyugalommal hord magassarkút, és szerintem meg se fordul a fejükben, hogy magasak. :) Tedd te is, nem olyan sok az a 171 cm.
4/9 anonim válasza:
Egyik ismerõsöm csaknem 180cm, és még így is hord magassarkút. Szóval nyugi, simán felvehetsz akár egy 10 centiset is, feltéve ha tudsz benne menni :D
5/9 anonim válasza:
én is ennyi vagyok, de néha magasnak érzem magam, főleg, mert az osztálytársaim nagy része alacsonyabb nálam. :S
de nyugodtan húzz magassarkút, én is szoktam ;D
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem számít nagyon magasnak :). Ráadásul az én véleményem szerint egy bizonyos magasság kell ahhoz hogy egy nő szépen mutasson. Ennyi idősen én 168 cm voltam, most 170 vagy 171 cm vagyok, nem tudom pontosan. Az én párom 189 cm, szóval akármilyen cipőt fel tudok venni :)
7/9 anonim válasza:
178 centi vagyok, alkalmakra felveszek magasabb sarkút, de 5-6 centisnél magasabbat semmiképpen. Lapos cipőben azért jobban érzem magam.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Megnyugodtam.:))
2012. okt. 29. 16:52
9/9 anonim válasza:
15 évesek közt talán magasnak tűnhetsz, de amúgy átlagos magasság csajok közt, sokan vannak magasabbak. Szerintem használd ki, hogy lehetsz akár 185 centi is ha felveszel egy magassarkút ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!