Világvége 2012.12.21. én? Szerintetek lesz e? Maja
naptár szerint ér véget a 26 000 éves ciklus. Egy Új
Aranykor jön?
Figyelt kérdés
Spirituális szinten nézve, világvége lesz 2012.12.21-én!? De több fajta jóslat is van erre az időre, pl. kozmikus katasztrófák (napkitörés miatt, vagy a föld bekerül egy kozmikus ködbe, elsötétül a föld, felborul a mágnesesség!)
Szerintem Te már karácsonyi ajándékot már ne vegyél!
Bár hivatalosan 21- után is nyitva lesznek az üzletek.
2012. nov. 18. 10:25
12/30 anonim válasza:
te biztos meghalsz ha ilyen hülye vagy. :p
2012. nov. 18. 10:31
13/30 anonim válasza:
Oké gyereket, aki szerint lesz világvége, az süssön világvége süteményt, dec 20-án.
2012. nov. 18. 10:53
14/30 anonim válasza:
Nekem azt jósolták hogy aznap disznóvágás lesz, de lehet hogy pont egybe esik a világvégével és akkor nem tudjuk levágni :(
2012. nov. 18. 11:06
15/30 Malats válasza:
Erre már tényleg nem lehet trollkodni sem, tul sok ez már.
2012. nov. 18. 11:33
16/30 anonim válasza:
ezt már unooooom.
2012. nov. 18. 11:54
17/30 anonim válasza:
Vegyétek komolyan a kérdezőt legyetek szívesek! Ez számára nem vicc, gondolom azért is tette fel a kérdést. Nos ezen az oldalon azt hiszem négy perc húsz másodpercnél mond valamit erről a témáról a szakavatott úriember [link]
2012. nov. 18. 12:06
18/30 anonim válasza:
Nem lesz világvége. Nem lesz új ,,aranykor". Nem kerül be a Föld semmilyen ködbe, semmilyen nullsíkba, nem lesz sötétség (csak éjszaka), nem jönnek se reptoidok, se loúvak, se plejádok, se semmi különös. Most boldog vagy? Vagy azt szeretnéd, hogy trollkodjunk? Te valóban ilyen unintelligens hiszékeny vagy, vagy csak eteted a trollokat? Unatkozol? Pánikot akarsz kelteni? NEM LESZ SEMMI DECEMBER 21-ÉN, CSAK LE FOG FAGYNI A GY.K., MERT NYOLCMILLIÓAN FELTESZIK MÉG EZT A KÉRDÉST!
Szívélyes üdvözlettel: Fapuma
2012. nov. 18. 12:30
19/30 anonim válasza:
De kegyetlen vagy utolsó válaszoló. Még az ember kedvét is el tudod venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!