Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek a null síkban?

Ti hisztek a null síkban?

Figyelt kérdés

A világvégében nem hiszek,mert ezt a poént már rengetegszer elsütötték,és sosem történt semmi.

Viszont eza null sík dolog elég érdekes, és elképzelhető hogy tényleg megtörténik.

Ha még nem hallottál róla:

[link]

Légyszi olvasd el rendesen és ne csak úgy bebüfögd hogy"jaj hülyeség".

Normális véleményeket szeretnék kérni,nem kell flegmázni meg semmi :)

Ti mit gondoltok erről?

2012. nov. 15. 15:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként meg nem hiszem hogy jogotok lenne lebutázni a kérdezőt. Látatlanban könnyű ezt megtenni, de kíváncsi lennék, hogy valójában ki milyen erényekkel, adottságokkal rendelkezik itt:)
2012. nov. 15. 19:25
 32/34 anonim ***** válasza:
Tudomány nem ismeri. Én beütöttem a google-ba és tudod mit talált? Gyakorikérdések kérdéseit a null sikról. :)
2012. nov. 16. 14:53
 33/34 anonim ***** válasza:

Eddig én is elhittem, hogy "3-4 nap sötétség emberiség 10% meghal"

De felébredtem, hogy ez hülyeség..na meg ott aki linkelte a fókuszosat egy csillagász mondta, hogy mi van. Nem lesz itt semmi világvége! Ha már én elhittem akkor hidd el te is! :)

Én is "birka" voltam mert mindent elhittem. De aztán sokan felnyitották a szemem, hogy vegyem már észre, hogy ez hülyeség!!! Figyelj ez most olyan, hogy itt is elkezdtek 2012 dec 21ről kérdezni így világvége úgy világvége...

Most én is csinálhatnék ennyi erőből egy honlapot amit megírok, hogy 2012.dec 21.-én nem 10kor sötétedik be hanem hivatalosan itteni órák szerint 10:24 perckor 36 másodperckor ekkor nem kell meg ilyedni mert csak később lesz meteor zápor! Kérek mindenkit ne hagyja el a házát mert veszélyes lesz odakint...stb. Tehát én is ki tudnék találni dolgokat is behülyíteni pár embert.

Nyisd ki te is a szemed!Aztán ha tévedtünk..akkor úgyis minden kiderül! :D

2012. nov. 16. 16:02
 34/34 anonim válasza:
Ez egy orbitálisan nagy hülyeség. Térjetek már észhez. -.-..
2012. nov. 17. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!