Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen katasztrófá...

Szerintetek milyen katasztrófák lesznek 2012 december 21-én?

Figyelt kérdés
Amikor jön a világvége.Tornádó?Reptoidok?Na?

#katasztrófa #december #kétezertizenkettő #huszonegyedike
2012. nov. 14. 15:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem értem, hogy miért hiszik sokan a világvégét. Mi indította ezt el? Gondolom a média, ami szintén nem tudom, mire alapozza a feltevését. A majákra? Csupán véget ér a naptáruk, semmi egyéb. A miénk is véget ér december 31.-én. Sokkal nagyobb katasztrófa már most is, hogy ennyi unintelligens ember él a világon, mint a kedves kérdező.
2012. nov. 14. 16:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A fidióták megint beleírnak valamit az alkotmányba.
2012. nov. 14. 16:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Én tudom hogy nem lesz világvége!Mert a sünömet dec.15.-én kapom meg és túl kevés időt tölthetnék vele.Logikus nem?
2012. nov. 14. 17:20
 14/21 anonim ***** válasza:

Csehszlovákia lerohanja Mezopotámiát Nicaraguán keresztül. A MOSZAD keresi az reptoid szálat az ügyben.

László jósnő

2012. nov. 14. 18:33
 15/21 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
A Svájci frank lesz a hivatalos fizetőeszköz az egész világon.
2012. nov. 14. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:
Megb*sznak mecha szigorlaton.
2012. nov. 14. 22:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Valamelyik politikust Magyarország királyává koronázzzák:)
2012. nov. 15. 10:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

A világvége-hívők és az ezósok által generált arrogáns tudatlanság térerőssége december 21-én meghaladja a kritikus értéket, az ismeretek ezen elképzelhetetlen mértékű hiánya feltépi a valóság szövedékét, és egy úgynevezett negyedik szintű ignorancia-vortex nyílik meg a Blaha Lujza tér fölött. Az örvény önmagát gerjesztve szívja magába a tudományt, a bizonyított tényeket, a józan észt és a racionalitást egészen addig, amíg ezek mindegyike el nem fogy a Földről. A tudomány eltűnésével új aranykor köszönt a világra, ahol mindenki a horoszkóp szerint él, reikizik, csakrát tisztít és kézrátétellel gyógyít, telekinézist és szerelmi kötéseket tanul. Beköszönt a béke, a megvilágosodás.

Az aranykor nem egészen két órán át tart, addigra összeomlik az eneriaellátás, a társadalom, az ipar, a közlekedés, az egészségügy, a városok lángokban állnak, és maroknyi túlélők elcsigázott csapatai küzdenek a túlélésért az utcákon randalírozó sámánok, jósok, spirituális sátánisták, tini varázslók, loúk és karmikus káttyúk dühöngő, kannibál hordái ellen.

Karácsonyra hírmondó sem marad a megvilágosodott emberiségből.

2012. nov. 15. 11:05
 19/21 anonim válasza:
Nekünk (kisfiamnak,páromnak,és nekem) éhezés,mert hó elején elfogyik majdnem az összes pénzünk,mert felemelték a lakáshitel törlesztést 80ezerre.Nincs nagyobb bajunk ennél,hisz egy gyereket is nevelnünk kell a semmiből.Szóval nálunk ez lesz a legnagyobb katasztrófa,és nem csak december 21.-én,hanem 2012 decemberétől jó 15-25 évig.És ki sem tudunk mászni belőle sehogyan!Szóval örüljenek azok,akiknek csak annyi gondjuk van,hogy milyen sötétség áll be karácsony előtt,és meddig.Szerencsések vagytok!!!!!
2012. nov. 16. 08:56
 20/21 anonim válasza:
Túléltük.
2012. dec. 21. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!