Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek a vonzás törvénye...

Szerintetek a vonzás törvénye hatására sikerülhet a baba?

Figyelt kérdés

Úgy értem,ha alkalmazom amit a vonzás törvényénél írnak. Ha nem csak szeretném a kisbabát,hanem átérzem azt az örömet,mintha már itt lenne.

Valakinek bejött ez?

2012. nov. 12. 09:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

Ez a vonzás törvénye egy nagy baromság(és nyugodtan lehet lepontozni)!!!!!!

Az egészben el akarják hitetni az emberrel,hogy a világon mindent megkap,csak gondolnia kell rá,pedig a dolgok korántsem ilyen egyszerűek...

Az emberek nem akkor lesznek boldogok meg tudom is én mik,ha mindent megkapnak,amit csak el tudnak képzelni,hanem akkor,ha megtanulják elfogadni a világ dolgait(Isten akaratának is lehet nevezni) úgy,ahogyan azok ténylegesen vannak,és nem valamilyen rávetített eszményképek formájában...Nem kell görcsösen akarni a dolgokat,ha úgy kell lennie,lesz babád,ha pedig nem,az is okkal lesz majd,még ha nem is érted meg az okát...ha el tudod fogadni komolyan,sokkal könnyebb lesz elviselni az esetleges kudarcot is...

2012. nov. 14. 23:19
 12/14 anonim ***** válasza:

"Ez a vonzás törvénye egy nagy baromság(és nyugodtan lehet lepontozni)!!!!!!

Az egészben el akarják hitetni az emberrel,hogy a világon mindent megkap,csak gondolnia kell rá,pedig a dolgok korántsem ilyen egyszerűek...

Az emberek nem akkor lesznek boldogok meg tudom is én mik,ha mindent megkapnak,amit csak el tudnak képzelni,hanem akkor,ha megtanulják elfogadni a világ dolgait(Isten akaratának is lehet nevezni) úgy,ahogyan azok ténylegesen vannak,és nem valamilyen rávetített eszményképek formájában...Nem kell görcsösen akarni a dolgokat,ha úgy kell lennie,lesz babád,ha pedig nem,az is okkal lesz majd,még ha nem is érted meg az okát...ha el tudod fogadni komolyan,sokkal könnyebb lesz elviselni az esetleges kudarcot is..."

Egyet értek!

Nagyon, nagyon, nagyon!

A Vonzás óriási baromság, egy mesterséges álomvilág, szembe kell nézni a dolgokkal, és ha nem megy a változtatás, akkor el kell fogadni, hogy ez van, ezt dobta a gép!

Van olyan, mit nem kapunk meg SOHA, akkor se, ha agyon meditáljuk magunkat, akkor se, ha mantrázzuk egész nap.

Ez van, ilyen az élet!

Nem kell illúziókba ringatni magad, hogy ha nagyon akarod, akkor sikerül.

Van, amikor nem sikerül, ezt el kell fogadni, aztán meg elviselni, ahogy tudod!

2012. nov. 14. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

"Ez a vonzás törvénye egy nagy baromság..." az egyik hsz szerint, mert:

"Az emberek nem akkor lesznek boldogok meg tudom is én mik,ha mindent megkapnak,amit csak el tudnak képzelni,hanem..."

Mas az öröm, es mas a boldogsag, ettöl meg a vonzas törvenye (magatol is) müködik.

"Vigyázz: a boldogság nem öröm! Az örömhöz sok minden kell: siker, szerencse, pénz, gondtalanság, vágyad, reményed, szerelmed, sóvárgásod beteljesülése. A boldogsághoz nem kell semmi. Ami van, az is fölösleges. Nincs benne ragaszkodás, birtoklás, szomjúság. Örökös hiány csak a boldogtalanságban van, de a boldogságban nem hiányzik semmi és senki. Ez a te mennyországod állapota." /Müller Péter/

Szoval en meg most is ott vagyok, hogy mintha a vonzas törvenyet ki-ki mas melysegben ismerne es mashogy ertelmezne...

Ezzel szerintem erdemes vigyazni: "ha úgy kell lennie,lesz babád,ha pedig nem,az is okkal lesz majd". Van olyan ismerösöm, akik emiatt hatradöltek, ök igy ertelmeztek, nem is lett gyerekük. Szerintem ha nem ugy alakulnak a dolgok, az felhivja a figyelmet valamire, hogy valamit mashogy kellene. Olyan dolgokra iranyitja a figyelmet a bennünk levö (gyermek)vagy, amivel enelkül nem foglalkoznank. Ennek is oka van. Tehat erdemes keresni az utat. Mindenkepp magunkra iranyitja a figyelmet: mit kene mashogy tennem, milyen vagyok, tehat önismeretet is melyit, ami talan jo is egy ilyen fontos döntes, gyermekvallalas elött. Es a görcsös akarason is tullepni.

2012. nov. 16. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:
76%

Ez az iras is nagyon jol szemlelteti, hogy nagyooon nem mindegy, mit ertessz a Vonzas Törvenyen! Hogyha valamit idealizalsz, a tökeletest keresed - ezzel a hianyerzetre koncentralsz, es azt vonzod be:

[link]

Pl sokan a megelhetesi felelmük miatt akarnak meggazdagodni - igy a felelmükkel aterzett helyzetet vonzzak be.

2012. nov. 18. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!