Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek a vonzás törvénye...

Szerintetek a vonzás törvénye hatására sikerülhet a baba?

Figyelt kérdés

Úgy értem,ha alkalmazom amit a vonzás törvényénél írnak. Ha nem csak szeretném a kisbabát,hanem átérzem azt az örömet,mintha már itt lenne.

Valakinek bejött ez?

2012. nov. 12. 09:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezoteria kategória....
2012. nov. 12. 09:58
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
És mikor meg kiderül, hogy mégsem jött össze a baba, akkor meg depresszióba esel? Nekem az a tapasztalatom, hogy ha nagyon akarjuk a babát, annál nehezebben fogan meg.
2012. nov. 12. 10:04
 3/14 anonim válasza:
18%

badarság

ennyi erövel nem kell férfi se majd valahogy bevonzom hogy legyen babám

2012. nov. 12. 10:07
 4/14 anonim válasza:
IGEN, ezt mondom mindenkinek.JOBB, mintha állandóan:ovum volt?, most leszek együtt a galambpárommal, ez így jó??? :D, stb. kérdések.Nekem sikerült, júliusban megvettem a fürdetőszekrényt-nyaraltunk egy jót :)-augusztusban már nem jött meg :))).Ennyi...El vannak foglava azzal, hogy milyen ovutesztet vegyenek, pedig csak egy valamit kell egész hónapban CSINÁLNI, de azt nagyon :D.
2012. nov. 12. 10:14
 5/14 anonim ***** válasza:
18%
Igen, csak hozzátok már össze könyörgöm, mert minden nap addig fel lesz téve ez a kérdés.
2012. nov. 12. 10:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Önmagaban nem eleg hozza a vonzas törvenye :D, de termeszetesen szamit a hozzaallasod is.

Pl. az agykontrollos modszerek segithetnek, ha jol csinalod, csak jo iranyba hatnak a gyerekvallalasra.

En nem tudom, mit irnak a vonzas törvenyenel, de sztem azert irnak ilyen sokfele valaszt ide, mert a vonzas törvenye alatt kerdes, ki mit ert, felre is erthetö, es rosszul is alkalmazhato (utobbi alatt ertem: egy edesviz könyv elolvasasaval szerzett felületes infok miatt azt hiszi valaki, eleg csak ejjel-nappal erösen akarni).

2012. nov. 12. 10:45
 7/14 Zsizsik666 ***** válasza:
100%

Hűha ez olyan, hogy elmegy a f@szi a varázslóhoz/manóhoz, mondja neki, hogy túl jól sikerül a gyerek az asszonnyal, mire a varázsló vagy manó, elmondja neki a tutit:

A gazdának van 13 gyereke. Nem tudja mit csináljon, hogy ne legyen több. Elmegy az erdőbe és találkozik a manóval, segítségét kéri.

- Egyél répát!

Hazamegy a gazda örömmel, eszi a répát, 9 hónap múlva jön a 14. Megy a manóhoz, mondja:

- Nem használt amit mondtál!

- Ettél répát?

- Ettem.

- Vizet ittál?

- Nem.

- Itt a hiba!

Hazamegy az öreg, eszi a répát, issza a vizet. A 15. után megy a manóhoz.

- Répát ettél?

- Igen.

- Vizet ittál?

- Igen.

- Mézet is?

- Azt nem.

- Ez vót a rossz!

Megin' megy haza. Répa, víz, méz... gyön a 16. Megy a manóhoz

- Répa vót?

- Aha.

- Víz?

- Ja.

- Oszt a méz?

- Persze.

Manó gondolkodik, majd kérdi:

- Te, osztán b***tál otthon az asszonnyal?

- Há' persze!

- Jaaj! Azt nem szabad!

2012. nov. 12. 12:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, felejtsd el a sok undok hozzászólót.

Ha a baba összejönne a vonzás törvényének segítségével, akkor anélkül is. Sok sikert!

2012. nov. 12. 14:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem.

Nem hiszek a "Vonzásban", próbáltam, de minél jobban akartam annál jobban nem jött össze.

Mármint nem a gyerek, hanem más, amit akartam VOLNA!

Szerintem ez a Vonzás-törvénye nem igaz, attól semmi nem valósul meg, ha agyalsz rajta.

Sőt, minél jobban pörögsz egy dolgon, annál jobban nem jön össze.

Én ezt tapasztaltam.

Úgyhogy inkább fordítva van ez, szerintem.

2012. nov. 12. 20:30
 10/14 anonim válasza:
Biztosan kaptál már "nem szabad rágörcsölni" típusú tanácsokat, és biztos tele van velük a hócipőd, de a tapasztalat azt mutatja, hogy van benne igazság. A baráti körömben több párnál is akkor fogant meg a baba, amikor éppen/már nem "gyereket gyártottak", "csak" felszabadultan szeretkeztek, lazultak, nyaraltak etc.
2012. nov. 14. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!