Mi a véleményetek erről a cikkről? Tényleg szedjük össze a családot 2012.12.21. -én?!?
tele van helyesírási hibákkal, ez egy marhaság
"ne hidjenek"
ezt valami unatkozó kisiskolás írhatta, semmi pánik, ték it ízí
"Majd ha ezt országszerte,meg mindenhol a világban bemondják,elhiszem,vagy ha látom"
Épp ezt akartam írni :D sztem én az nap majd nagyot fogok bulizni, meg úgy is karácsonyi láz lesz már, a kutyát nem fogja érdekelni, hogy a NASA mit fedezett fel állítólag. Meg ha tényleg igaz lenne, akkor mondjuk a hírekben is ezt szapulnák minden nap, nem csak az interneten lehetne kétes eredetű honlapokon olvasni.
most akkor nem kell félni, nem lesz semmi baj, vagy az emberek egy rézse meg fog halmi, míg mások megőrülnek? most akkor húzzunk el a városból a természetbe vagy sötétítsük be az ablakainkat és maradjunk a házban, ne menjünk ki az utcára. most akkor az egész 2-3 nap és minden a régi lesz, vagy lassan, akár 2 hónap alatt tudják fokozatosan helyreállítani az áramszolgáltatást? rengeteg ellentmondás van a szövegben
az emberek egy része félne, egy részük viszont simán fosztogatna, nem ijedne meg a sötétségtől, kirámolná inkább a tescot, a spat meg az ikeát.
a szöveg google translate-tel készül, "aszt utánna egyszer át lett olvasva". valóban nagyon hiteles dokumentum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!