Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg jön december 21-én a...

Tényleg jön december 21-én a világvége?

Figyelt kérdés
[link] - ezt olvastam és sokkal több információt tartalmaz, mint egy átlag cikk a "fekete lyuk"-ról stb

2012. nov. 11. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem érte kegyet hogy rádöbbenek hogy nagy marhaságot műveltek (mármint akik pánikoltak meg keltették a riadalmat), annál hülyébbek. Majd kitalálnak valamit, hogy el lett számolva, vagy valami közbe jött, és később lesz a világvége. Majd jövőre...
2012. nov. 11. 14:42
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Te csak reklámozol, vagy tényleg olyan alacsony az intelligenciaszinted, hogy ezt elhiszed?
2012. nov. 11. 15:19
 13/16 x) ***** válasza:
Úgy látom az információ mint fogalom mostanság eléggé relatív dologgá vált...
2012. nov. 11. 17:25
 14/16 anonim válasza:
2012 a maják naptárának a vége.. és miért? mert nem volt elég hely a kőtáblán.. vagy nem is tudom.. és azért hozták fel, valószínű, mert több milliár dollár jövedelem volt a 2012 Világvége címü filmből.. stb. ez a mostani kozmikus sötétség, meg szerintem hülyeség.. habár F**sz tudja majd meglátjuk ;)
2012. nov. 13. 19:44
 15/16 anonim válasza:
"A NASA bejelentette hogy 3 napos sötétség lesz!"Ennek a jelenségnek a neve:ÉJSZAKA.
2012. dec. 18. 20:27
 16/16 anonim ***** válasza:
2012. dec. 19. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!