Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is 2012. December...

Szerintetek is 2012. December 21-én világvége?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 05:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Bizony, bizony...még maradt kerek egy éved:(
2011. dec. 31. 06:57
 2/20 anonim ***** válasza:
Bocs!!! Nincs már egy év....:((
2011. dec. 31. 06:58
 3/20 anonim ***** válasza:

Fene tudja hogy mi igaz ebből.

lehet csak annyira lesz világvége mint a japánoknak a fukusima vagy az amcsiknak az ikertorony.

Szerintem mi jó helyen vagyunk ,se földrengés se tornádó,se tengerből jövő sokméteres hullámok.Ha mind igaz lessz akkor oroszország átveszi az uralmat és igába leszünk hajtva de legalább lesz miből megélnünk! :)

2011. dec. 31. 09:47
 4/20 anonim ***** válasza:
vagy 100 ilyen kérdés van!
2011. dec. 31. 09:48
 5/20 anonim ***** válasza:
A maják a Föld egyik legokosabb népe volt, én nem venném süket dumának amiket mondanak. Lehet hogy nem világvége lesz, de valami új biztos bekövetkezik. Aztán, hogy az jó vagy rossz dolog, az idő majd igazolja :)
2011. dec. 31. 10:58
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem lesz világvége, csak az emberiség pusztul ki, hányszor mondjam még el?
2011. dec. 31. 11:17
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja a maják milyen okosak voltak :)

belőtték magukat aztán a saját péniszüket vagdalták majd levélbe tekerték(füstkígyó).És ájulás környékén jöttek nekik a válaszok:)

Tudod mit...Lehet Én is kipróbálom! :) És ha kipróbálom akkor normális embernek fogsz engem tartani?

2011. dec. 31. 11:25
 8/20 anonim ***** válasza:
36%
Minek kell egy népet a szertartásaik alapján elítélni? Inkább nézz utána, milyen tudománnyal rendelkeztek
2011. dec. 31. 11:27
 9/20 anonim ***** válasza:

Tudom hogy ő neki volt egy elég nagy könyvtáruk,meg csillagászok is voltak,de akkor is szertartás alapján gyilkosok és öncsonkítók voltak!

De arra nem válaszoltál ha én elvégezném magamon a füstkígyó szertartást,őrült embernek tartanál?

2011. dec. 31. 11:34
 10/20 anonim ***** válasza:
remélem:)
2011. dec. 31. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!