Szerintetek is 2012. December 21-én világvége?
Fene tudja hogy mi igaz ebből.
lehet csak annyira lesz világvége mint a japánoknak a fukusima vagy az amcsiknak az ikertorony.
Szerintem mi jó helyen vagyunk ,se földrengés se tornádó,se tengerből jövő sokméteres hullámok.Ha mind igaz lessz akkor oroszország átveszi az uralmat és igába leszünk hajtva de legalább lesz miből megélnünk! :)
Ja a maják milyen okosak voltak :)
belőtték magukat aztán a saját péniszüket vagdalták majd levélbe tekerték(füstkígyó).És ájulás környékén jöttek nekik a válaszok:)
Tudod mit...Lehet Én is kipróbálom! :) És ha kipróbálom akkor normális embernek fogsz engem tartani?
Tudom hogy ő neki volt egy elég nagy könyvtáruk,meg csillagászok is voltak,de akkor is szertartás alapján gyilkosok és öncsonkítók voltak!
De arra nem válaszoltál ha én elvégezném magamon a füstkígyó szertartást,őrült embernek tartanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!