Szerintetek is 2012. December 21-én világvége?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 05:42
12/20 anonim válasza:
Akkor miért hiszel olyan emberekben akik örültségeket csinálnak? :)
13/20 anonim válasza:
Én a tudományukban hiszek :) És mint irtam, nem abban hiszek, hogy kipusztulunk , ég szakadás , föld indulás, hanem abban, hogy valami új dolog fog elkezdődni. A többit majd meglátjuk :D
14/20 anonim válasza:
De akkor is a maja nép egy kihalt nép!
Szóval hiába voltak jó csillagászok meg kőmüvesek,de a jósláshoz semmi közük nincsen!
15/20 anonim válasza:
Rendben, nem szeretnék vitatkozni, vagy bizonygatni dolgokat, hosz egyikünk se tudja az igazságot, szerintem térjünk vissza erre 2012. december 20án
16/20 anonim válasza:
Ne haragudj de nem 21-kén? :)
Nem rosszból vitázok én sem ,de attól fügettlenül a majáknak rég végük van és én is azért kiváncsi vagyok hogy mi lesz jövő karácsonykor!
17/20 anonim válasza:
De, igen akkora van jósólva, de ha lesz valami, gondolom nem szeretnéd az ídődet rám pazarólni, és ha lesz valami 21én 20án már érezhető lesz szerintem :)
18/20 anonim válasza:
szerintem decemberben valami jó lesz
a NASA ki akarja dobni az egyik gépét
adatok: RAM:ddr3 999999GB 234236524MHz
Videókár.......
és mindez 30 forintért
na ez lesz a világvége
tolhatom a gta 5öt elsőnek :D
19/20 anonim válasza:
Na, hát nehogy azt higyjétek már, hogyha világvége lesz, akkor az már napokkal előtte észlelhető lesz.. A fenét.. Ha elkezdődik, akkor pár másodperc alatt végigsöpör a földön.. Nagyon kicsi ehhez a föld, fel sem fognád az egész történést..
20/20 Bitil válasza:
Ez hülyeség,ha itt lenne a ,,Nibiriu Minoris akkor rég látnánk,ennyire hülye te sem lehetsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!