Tényleg a Balaton alatt épült meg egy Luxusbunker december 21. világvégére? Alul link.
Nem hiszem. Ha valóban építettek volna ilyent,akkor az nem derül ki.
Különben sem lenne neki semmi értelme.
Hiába menekülne oda akárki,annyi élelmet stb. nem lehet oda vinni,hogy hosszú távon életben maradjanak az emberek.
Olvassátok el Robert Merle:Malevil c.könyvét. Egy atomtámadást túlélt emberekről szól.
Az pedig,hogy lesz világvége,éppen olyan kacsa,mint az eddigi világvégék.
" És megígérték, hogy minden nap a Balaton aljáról a felszínre fognak küldeni egy hatalmas kedvezményt nyújtó kupont amelyet a Kuponhalász fog kihalászni és meghirdetni a www.kuponhalasz.hu oldalon.
A www.kuponhalasz.hu munkatársai megerősítették az információt és hozzátették, hogy az első kupont már megtalálták és mindenki számára közzétették, ingyenesen letölthető kupon formájában."
olvassatok is ne csak rémüldözzetek:)))))))
Én mindig elgondolkodom, hogy azt a rengeteg pénzt, amit az IMF és a többi bank ellop az országoktól, mire fordítják? Arra jutottam, hogy egy tenger alatti várost építenek, ahová a milliárdosok és az egyéb nagy fejek el fognak menekülni az adott pillanatban.
A szárazföldön, szigeten felépített bunkerekkel a baj, hogy hosszú távon nem fenntarthatók, élelem, energia miatt, ezért sokkal előnyösebb a tenger alatt, hiszen az élelem megoldható, nem kell attól félni, hogy az emberhordák megostromolnák, mert meg se tudják találni, ezért bombát se lehet rá dobni, az éghajlatváltozások is kevésbé érintik.
Szóval ha ilyet kerestek, csak valamelyik melegebb óceán jöhet szóba.
Ami azt illeti feltűnés nélkül megépíthették az autópálya építése alatt, igaz? Elég hosszú ideig tartott sz autópálya építkezés.
A wikileaks pedig nem szokott adatokkal hülyéskedni.
Nemhiszem, hogy igaz lenne.
De ha igaz is, mi értelme van?
Ha vége van a világnak, akkor max pár hónappal tovább húznánk. Egyáltalán nem reális, semmi értelme nincs.
A maják meg azért csak addig írták azt a kib*szott naptárat mert kör alakú, és nem volt több hely...
Voltunk nyáron vitorlázni arrafelé,de nem láttunk kapszulákat:D
Siofokon is voltam egy hetet és honvédeket sem láttam:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!