Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet mérni a spirituál...

Szobek kérdése:

Hogyan lehet mérni a spirituális fejlettségi szintet?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 23:13
1 2 3 4
 31/32 FordPrefekt válasza:

"Nem én állítottam, hogy ma sokkal fejlettebb szinten vagyunk, mint régebben".

És én azt alá is támasztottam. Megnézted a belinkelt videót? Azt pedig én sem állítottam, hogy jelenleg hibátlan korban élünk...

Ha pedig már az őskornál tartunk, a videóban, amiről az előbb beszéltem, pont azt mutatják ki, hogy akkor egy embernek kb. 15% esélye volt arra, hogy másik ember keze által haljon meg. Jelenleg az Egyesült Államokban és Európában erre az esély kb. 3 ezrelék, ha jól emlékszem, és a történelem folyamán egyre csökken.

2012. nov. 14. 09:30
 32/32 FordPrefekt válasza:

"Ez így igaz, de amíg az elkerülhetetlenül szükséges volt a túlélésükhöz, addig ma nem elkerülhetetlen, hogy emberek éhenhaljanak, míg mások luxusautóból köpnek egyet már a látványukra"

Mire alapozva állítod, hogy az őskorban ez elkerülhetetlenül szükséges volt? Miből gondolod, hogy az ókorban a rabszolgatartók sajnálták a rabszolgákat és nem "köptek egyet a látványukra"? Vajon jobb volt, amikor valakit máglyán elégethettek a középkorban azért, mert szidta a királyát? Ezeket mind tetézve, hogy a statisztikák alapján az erőszakos cselekmények száma egyértelműen sokkal nagyobb volt, mint manapság?

2012. nov. 14. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!