Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet mérni a spirituál...

Szobek kérdése:

Hogyan lehet mérni a spirituális fejlettségi szintet?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 23:13
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek:)

A kérdés még nyitva áll:)

2012. nov. 10. 10:07
 12/32 anonim ***** válasza:
33%
A spirituális fejlettségi szint fordítottan arányos az IQ szinttel.
2012. nov. 10. 10:07
 13/32 anonim ***** válasza:
53%
a legegyszerűbben a gondolati és érzelmi világodat elég ha megnézed és ennyi ha ez mond vmit akkor jó úton jársz ha semmit sem mond akkor még érned kell egy kicsit
2012. nov. 10. 11:29
 14/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Hála égnek azt hiszem folyamatos érésben vagyok.Elindultam, és azt hiszem ez a lényeg:)

2012. nov. 10. 11:34
 15/32 anonim ***** válasza:
35%
Kerdezd meg Kryontol! :)
2012. nov. 10. 20:16
 16/32 anonim válasza:
50%

Nem kell mérni, főleg ha érzed magadban a fejlődést.

Azok a kedves válaszadók, akik úgy vélik, hogy logikátlan dolog és hogy fordítottan arányos az IQ-val...szegények rájönnek majd mikor futniuk kell amerre látnak, hogy milyen rossz is, hogy ilyen szűklátókörűek :)

Bár elhiszem, hogy aki nem tapasztalt hasonlót, az élből elveti, de nekem többször sikerült embereket irányítanom gondolattal, tudni dolgokat előre vagy ha valakinek fizikai bántalma van nem kézrátéttel gyógyítottam meg, de tudtam valahonnan, hogy mit kell tenni, hogy megszűnjön, pedig soha nem tanultam ilyesmit.

Az a baj, hogy sokan a tv-ben látható dolgokkal azonosítják a spiritualizmust, ezekkel a "tegyedakezedetatévére" műsorokkal meg a buta emberekkel akik ezzel akarnak kitűnni. Azt a tanácsot tudom adni, hogy csak magadtól tanulj, mert az első kézből van, mert minden más másodkézből érkezik hozzád vagy tízezredkézből, de semmiképp nem eredeti formájában. Ez persze nem jelenti azt, hogy amire magadtól jössz rá, feltétlen igaz és nem kell megkérdőjelezd. Stabil fejlődést kívánok:)

2012. nov. 11. 08:45
 17/32 wapo válasza:
59%

Elfogadtad magad olyannak amilyen vagy?

Akkor jó!

Ha nem akkor még fejlődj.

2012. nov. 11. 09:35
 18/32 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy sokan a tv-ben látható dolgokkal azonosítják a spiritualizmust,"

Én a hívők itt leírt véleményeivel azonosítom a spiritualizmust.

2012. nov. 11. 11:04
 19/32 anonim válasza:
80%
Van egy kineziologiai modszer (karteszt) amivel eleg megdobbento modon lehet merni kulonfele dolgokat. Javaslom, hogy olvasd el az ERO kontra ero cimu konyvet, es ebbol mindent meg fogsz tudni a kulonbozo szintekkel es a meressel kapcsolatban. Nagyon egyszeru egyebkent, semmire nincs hozza szukseg, kizarolag egy masik emberre. Sok sikert!!
2012. nov. 11. 18:54
 20/32 FordPrefekt válasza:

Nem tudom mennyire mérhető, vagy sem a spirituális fejlettségi szint, de egy, általános előforduló jelenségre már régen felfigyeltem. Olvassátok el kiswohner mit szövegel:

"Azok a kedves válaszadók, akik úgy vélik, hogy logikátlan dolog és hogy fordítottan arányos az IQ-val...szegények rájönnek majd mikor futniuk kell amerre látnak, hogy milyen rossz is, hogy ilyen szűklátókörűek :) "

Az a kisebbik baj ezzel a hozzászólással, hogy a kommentelő érezhetően alig várja, hogy a vele ellenkező véleményen levő embereknek úgymond "futniuk kelljen, amerre látnak". Márpedig spirituális értelemben mennyire tekinthető fejlettnek, aki arra vár, hogy mások büntetésben részesüljenek, csak mert ugyanarról más a véleményük?

A nagyobbik baj pont az előzőből fakad, hiszen az előzőek miatt a kiswohner félék magukat nyilván spirituálisan fejlettebbeknek tartják, hiszen különben aligha írogatnának ilyeneket. Vajon egy spirituálisan fejlett lény írhatna valaha is ilyen leereszkedő, nehezen palástolt öntelt stílusban?

Félre ne értsetek, én igyekszem sokat meditálni és számomra nagyon fontos a spiritualitás, csak a fent említett típusú emberektől már lassan a falra mászok. Elegem van abból, hogy az ilyen alakok mindenkinek, aki más véleményen van, mint ők, ilyeneket vágnak a fejéhez, mint a fent említett, vagy valami olyasmit, hogy "még nem értheted, NEM VAGY MÉG AZON A SZINTEN". Közben észre észre sem veszik az ilyen kijelentésekből áradó gőgöt, felsőbbrendűséget. Ez óriási önellentmondás.

2012. nov. 13. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!